Σαλόνι με τοίχους στο χρώμα του άχυρου

Νιώστε τη μαγεία της φύσης στο σπίτι σας με το Χρώμα της Χρονιάς

Το  Χρώμα της Χρονιάς 2023 της Vivechrom, Άγουρο Στάχυ 50YY 49/191, είναι ένας λαμπερός και αναζωογονητικός τόνος που μας βοηθάει να συνδεθούμε με τη φύση και να νιώθουμε πιο όμορφα στα σπίτια μας. Μάθετε πώς επιλέγουμε το Χρώμα της χρονιάς και πώς συνδυάζεται με μοντέρνες αποχρώσεις που μεταμορφώνουν κάθε δωμάτιο…

Για να βεβαιωθούμε ότι θα επιλέξουμε ένα Χρώμα της Χρονιάς που είναι επίκαιρο και σχετικό με την εποχή μας, διεξάγουμε μια παγκόσμια έρευνα. Κάθε χρόνο, ζητάμε από μια ομάδα ειδικών design experts να μοιραστούν τις γνώσεις τους σχετικά με το τι θα επηρεάσει τον τρόπο ζωής μας τα επόμενα χρόνια. Αν κατανοήσουμε πού οδεύει ο κόσμος, μπορούμε να απαντήσουμε με ένα χρώμα που ταιριάζει με τη διάθεση της στιγμής.

 

Φέτος, με τον φυσικό κόσμο στην κορυφή της παγκόσμιας ατζέντας, μιλήσαμε για τους διαφορετικούς τρόπους που μας στηρίζει και μας εμπνέει η φύση. Οι συζητήσεις μας είχαν ως αποτέλεσμα να βρούμε ένα θέμα για το Vivechrom Χρώμα της Χρονιάς 2023: Το θαύμα των σπόρων – μια φράση που περικλείει τη δύναμη μεταμόρφωσης της φύσης – και την ίδια την απόχρωση. Το Άγουρο Στάχυ 50YY 49/191 είναι ένας λαμπερός φυσικός τόνος που μας προσφέρει μια σύνδεση με τη φύση και χαρίζει μια αίσθηση φυσικής μαγείας στα σπίτια μας. Σε αυτό το πλαίσιο, δημιουργήσαμε τέσσερις εύχρηστες παλέτες χρωμάτων: Lush, Buzz, Raw και Flow. Κάθε μία αφηγείται την ιστορία ενός διαφορετικού τρόπου με τον οποίο μας εμπνέει η φύση.

Χαρίστε απαλότητα σε μια κουζίνα 

 

Η σύνδεση με τη φύση μάς κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα και οι χαλαρωτικοί τόνοι του δάσους στην παλέτα Lush δημιουργούν μια ατμόσφαιρα υποστήριξης και επιστροφής στις ρίζες μας. Εδώ, ο συνδυασμός απαλού πράσινου και του Άγουρου Σταχυού 50YY 49/191προσδίδει ζεστασιά και απαλότητα στον χώρο της κουζίνας.

 

Για περισσότερες ιδέες και έμπνευση για τη χρήση των χρωμάτων Lush, κάντε κλικ εδώ. 

Με ποια χρώματα;
60YY 33/130
50YY 49/191 

Κουζίνα με δίχρωμο τοίχο

Δημιουργήστε έναν χαρούμενο οικογενειακό χώρο 

 

Οι ζωηρές αποχρώσεις της παλέτας Buzz εξυμνούν τη βιοποικιλότητα ενός λιβαδιού με αγριολούλουδα και στάχυα. Εδώ, προσθέτουν μια πινελιά φωτεινού χρώματος σε έναν τοίχο που είναι βαμμένος με το Χρώμα της Χρονιάς 2023, Άγουρο Στάχυ 50YY 49/191, δημιουργώντας έναν χαρούμενο οικογενειακό χώρο που χαρίζει παιχνιδιάρικη διάθεση και αναζωογόνηση.

 

Για περισσότερες ιδέες και έμπνευση για τη χρήση των χρωμάτων Buzz, κάντε κλικ εδώ. 

 

Με ποια χρώματα;
50YY 49/191
90RR 28/245
70YR 27/404 

Δωμάτιο με ρίγες στους τοίχους και κουνιστό αλογάκι

Δημιουργήστε ένα φιλόξενο υπνοδωμάτιο

 

Υπενθυμίζοντας μας τον πλούτο των φυσικών υλικών γύρω μας, η παλέτα Raw διαθέτει ζεστές, πλούσιες αποχρώσεις. Εδώ, ένα απαλό καφέ συνδυάζεται με το Χρώμα της Χρονιάς 2023 της Vivechrom, Άγουρο Στάχυ 50YY 49/191, δημιουργώντας έναν χώρο υπνοδωματίου που εμπνέει άνεση.

 

Για περισσότερες ιδέες και έμπνευση για τη χρήση των χρωμάτων Raw, κάντε κλικ εδώ.

 

Με ποια χρώματα;
10YY 30/106
50YY 49/191 

Κρεβατοκάμαρα με απαλούς καφέ και χρυσοκίτρινους τοίχους

Προσδώστε ισορροπία σε ένα παιδικό δωμάτιο 

 

Η παλέτα Flow προσδίδει ισορροπία στο σπίτι. Αυτό το εφέ δύο τόνων συνδυάζει την απόχρωση του απαλού μπλε με το Άγουρο Στάχυ 50YY 49/191για να δημιουργήσει μια διασκεδαστική εμφάνιση χωρίς να κουράζει. Ιδανικός συνδυασμός για το παιδικό δωμάτιο.

 

Για περισσότερες ιδέες και έμπνευση για τη χρήση των χρωμάτων Flow, κάντε κλικ εδώ.

 

Με ποια χρώματα

14BB 55/113

50YY 49/191

Παιδικό δωμάτιο με κούνια και ριγέ τοίχο
Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...