Τραπεζαρία με ροδακινί, κίτρινους και απαλούς τοίχους

Δημιουργήστε έναν αρμονικό χώρο με το Χρώμα της Χρονιάς

Εμπνευσμένα από τη φυσική βουή και τη βιοποικιλότητα των λιβαδιών και των αγριολούλουδων, τα χρώματα Buzz προσδίδουν μια αίσθηση ζωντάνιας και χαράς σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. 

Η παλέτα Buzz εμπνέεται από τα εκπληκτικά οικοσυστήματα της φύσης – σκεφτείτε όμορφα λιβάδια γεμάτα γρασίδι και στάχυα, αγριολούλουδα, πεταλούδες και μέλισσες. Όταν τα χρησιμοποιούμε στα σπίτια μας, τα ζωηρά χρώματα αυτής της παλέτας δημιουργούν έναν πλούσιο χώρο, γεμάτο ενέργεια που εμπνέει χαρά και παιχνιδιάρικη διάθεση.

 

Οι αποχρώσεις Buzz είναι ιδανικές για να κάνουν εντύπωση και να απωτυπώσουν την προσωπικότητάς σας στο σπίτι. Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας με γεωμετρικά σχήματα, δημιουργήστε μια δραματική αντίθεση στους τοίχους ή τονίστε διάφορα σημεία σε ένα δωμάτιο με έξυπνο colour blocking.

 

Δοκιμάστε αυτές τις τέσσερις χαρούμενες διακοσμητικές ιδέες με το Χρώμα της Χρονιάς της Vivechrom, Άγουρο Στάχυ 50YY 49/191, και την παλέτα Buzz. 

Προσθέστε σχέδια στους τοίχους στο σαλόνι 

 

Τολμήστε μοναδικούς συνδυασμούς στο σαλόνι και παίξτε με χρωματικά εφέ. Η παλέτα Buzz σάς παρέχει πολλές δυνατότητες συνδυασμών χρωμάτων. Εδώ, ένας κύκλος βαμμένος με Άγουρο Στάχυ 50YY 49/191  προσθέτει ένα χαρούμενο, απρόσμενο στοιχείο σε έναν τοίχο σε απαλό ροζ, που προσδίδει ζεστή, λαμπερή αίσθηση.

 

Με ποια χρώματα;
30YR 49/097
50YY 49/191 

Παστέλ ροζ τοίχοι σε σαλόνι με σχέδιο χρυσό κύκλο.

Δημιουργήστε αντίθεση στην κρεβατοκάμαρα 

 

Ζωηρά αλλά αρμονικά, τα χρώματα Buzz συνδυάζονται άψογα για να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας με χαρακτηριστικά εφέ που χωρίζουν τον τοίχο στα δύο. Εδώ, ένα τμήμα σε απαλό ρόζ ορίζει την περιοχή του κρεβατιού, ενώ το υπόλοιπο δωμάτιο είναι βαμμένο στο Χρώμα της Χρονιάς 2023, Άγουρο Στάχυ 50YY 49/191. Είναι ένας συνδυασμός που δημιουργεί έναν χαρούμενο, ζεστό και φιλόξενο χώρο.

 

Με ποια χρώματα;
30YR 49/097
50YY 49/191
90RR 28/245 

Κοιτάζοντας μέσα από μια πόρτα σε μια κρεβατοκάμαρα με έναν τοίχο χωρισμένο κάθετα σε δύο αποχρώσεις, ροζ και ανοιχτό κίτρινο.

Φέρτε τον ήλιο στην κουζίνα σας 

 

Εμπνευσμένα από τους τόνους που θα συναντούσατε σε ένα λιβάδι με αγριολούλουδα και στάχυα, τα χρώματα Buzz ταιριάζουν άψογα μεταξύ τους και είναι εξαιρετικά για συνδυασμούς. Εδώ, ο συνδυασμός Άγουρο Στάχυ 50YY 49/191 και έντονο κίτρινο χαρίζει ζωή σε αυτήν την κουζίνα. 

 

Με ποια χρώματα;
50YY 49/191
45YY 51/365 

Κουζίνα με φωτεινά κίτρινα ράφια

Προσθέστε ενδιαφέρον με χρωματικές αντιθέσεις (colour blocking) 

 

Είναι εύκολο να κάνετε τη διαφορά με μια απλή τεχνική χρωματικών αντιθέσεων και δεν μπορείτε να κάνετε λάθος συνδυάζοντας οποιονδήποτε από τους τόνους της παλέτας Buzz με το Άγουρο Στάχυ 50YY 49/191. Σε αυτόν τον χώρο εργασίας, η παστέλ ροζ σκάλα κάνει μια διακριτική αντίθεση με τους τοίχους και το ταβάνι που έχουν βαφτεί με το Χρώμα της Χρονιάς. Ταιριαστά έπιπλα και αξεσουάρ στην ίδια απόχρωση του ροζ προσθέτουν την ιδανική τελική πινελιά.

 

Με ποια χρώματα;
50YY 49/191
30YR 49/097 

Ένα γραφείο στο σπίτι με μια σκάλα βαμμένη σε παστέλ ροζ
Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...