Ένα υπνοδωμάτιο με σκούρους μπλε τοίχους και πιο ανοιχτόχρωμες ρίγες

Ισορροπημένη διακόσμηση σπιτιού με έμπνευση από την ακρογιαλιά

Εμπνευσμένη από τις παλίρροιες, τα κύματα, την ακρογιαλιά και τους φυσικούς ρυθμούς της γης, η παλέτα Flow μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας αίσθησης συνέχειας και ισορροπίας. Δοκιμάστε αυτές τις τέσσερις ιδέες διακόσμησης για να βοηθήσετε το σπίτι σας να έρθει σε πλήρη συμφωνία με τη φύση…

Στον σημερινό high-tech κόσμο, γεμάτο έντονο στρες, μπορεί να είναι δύσκολο να κάνουμε αυτό που ξέρουμε ότι είναι καλύτερο για την ευεξία μας. Η επίτευξη καλύτερης ισορροπίας προέρχεται από την αίσθηση συντονισμού με τους ρυθμούς της φύσης και, στο σπίτι, χρειαζόμαστε έναν χώρο που να αντανακλά αυτή τη φυσική ροή.

Η παλέτα Flow αποτελείται από απαλούς, ρευστούς τόνους που είναι εμπνευσμένοι από την ακτή και την ακρογιαλιά – ροζ για τα κοχύλια, γκρι για τα βότσαλα, μπλε για τη θάλασσα. Χρησιμοποιώντας αυτά τα χρώματα παράλληλα με το Χρώμα της Χρονιάς της Vivechrom, Άγουρο Στάχυ 50YY 49/191, έχετε το ιδανικό σκηνικό για τη δημιουργία ενός ισορροπημένου χώρου.

Ένας συνδυασμός ανοιχτόχρωμων και σκούρων αποχρώσεων, η παλέτα Flow προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες πειραματισμού με χρωματικά εφέ και colour blocking και, επειδή πρόκειται για ζεστούς τόνους, αναδεικνύει υπέροχα ακόμα και δωμάτια με ελάχιστο φυσικό φως.

Δημιουργήστε ένα ισορροπημένο σαλόνι

 

Οι ρευστές αποχρώσεις στην παλέτα Flow μπορούν να φέρουν αίσθηση καθαριότητας σε έναν πολυάσχολο οικογενειακό χώρο, όπως ένα σαλόνι. Η δημιουργία ενός εφέ διχρωμίας που δημιουργείται με παστέλ λιλά και ένα απαλό λευκό, φέρνει άμεση ισορροπία, ενώ μια λεπτή ρίγα με το Χρώμα της Χρονιάς της Vivechrom, Άγουρο Στάχυ 50YY 49/191, προσθέτει ζεστασιά και οπτικό ενδιαφέρον.

 

Με ποια χρώματα;
17GY 68/005
50YY 49/191
30BB 53/012 

Ένα εφέ διχρωμίας με διαχωριστική ρίγα σε ένα σαλόνι. Μεγάλο παράθυρο στα δεξιά.

Κάντε μία μικρή κρεβατοκάμαρα να φαίνεται μεγαλύτερη

 

Χρησιμοποιήστε έξυπνα το χρώμα σε μια μικρή κρεβατοκάμαρα για να κάνετε τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος. Οι τοίχοι που είναι βαμμένοι με απαλά ουδέτερα από την παλέτα Flow, κάνουν αυτό το δωμάτιο να φαίνεται ότι διαστέλλεται, ενώ μια ρίγα που προσομοιάζει σε ορίζοντα, βαμμένη με Άγουρο Στάχυ 50YY 49/191, τραβά το βλέμμα προς τα πάνω για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του επιπλέον χώρου. Πρόκειται για τόνους που λειτουργούν άψογα με το φυσικό φως, φέρνοντας ζεστασιά και ισορροπία, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

 

Με ποια χρώματα;
30YY 56/060
50YY 49/191
30YY 46/036 

Ένα υπνοδωμάτιο με εφέ διχρωμίας στον τοίχο και κίτρινο γύρω από το παράθυρο.

Δημιουργήστε ζώνες στο χώρο με χρώμα

 

Είναι εύκολο να πειραματιστείτε με τη δημιουργία ζωνών στον χώρο όταν χρησιμοποιείτε μια συνεκτική παλέτα χρωμάτων. Εδώ, δίπλα σε έναν τοίχο βαμμένο σε απαλό μπλε, μια πιο ανοιχτή απόχρωση χρησιμοποιείται για να καθορίσει τον χώρο της κουζίνας – ένα αποτέλεσμα που τονίζεται με μια ρίγα βαμμένη με Άγουρο Στάχυ 50YY 49/191. Επειδή τα δύο από τα χρώματα είναι στον ίδιο τόνο και το τρίτο χρησιμοποιείται συμπληρωματικά για έμφαση, το αποτέλεσμα είναι και ρευστό και ισορροπημένο.

 

Με ποια χρώματα;
14BB 55/113
50YY 49/191
10BB 55/065 

Ένας χώρος κουζίνας με λευκό πάγκο και ξύλινα ντουλάπια βαμμένος σε ανοιχτό γκρι μπλε.

Πειραματιστείτε με το colour-blocking

 

Οι τόνοι της παλέτας Flow είναι ιδανικοί για colour-blocking – προσφέροντάς σας συναρπαστικούς συνδυασμούς με αίσθηση ισορροπίας. Εδώ, ένας παστέλ μπλε τοίχος αντανακλά το φυσικό φως, ενώ ένα απαλό γκρι σε συνδυασμό με το Χρώμα της Χρονιάς της Vivechrom, Άγουρο Στάχυ, προσθέτουν ζεστασιά και οπτικό ενδιαφέρον.

 

Με ποια χρώματα;
14BB 55/113
30BB 53/012
50YY 49/191 

Ένας χώρος γραφείου με χαρακτηριστικό τοίχο βαμμένο σε παστέλ μπλε και ένα παράθυρο στα αριστερά.
Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...