Σαλόνι με απαλό ροζ και διπλή ρίγα στον τοίχο

Φέρτε τη φύση στο σπίτι σας με ζεστά, φυσικά χρώματα

Η παλέτα μας Raw εμπνέεται από τον πλούτο των πρώτων υλών και των στοιχείων της φύσης. Άχυρα, στάχυα, καφέ του ξύλου – αυτά είναι χρώματα που μπορούν να δώσουν στο σπίτι σας μια άμεση γεύση της άγριας φύσης.

Τα χρώματα της παλέτας Raw αντικατοπτρίζουν τον πλούτο και τις δημιουργικές δυνατότητες των φυσικών πόρων και των στοιχείων που βλέπουμε παντού γύρω μας. Εμπνευσμένες από τους ζεστούς τόνους των αποξηραμένων φυτών και από ατελείωτους αγρούς με καλλιέργειες δημητριακών, αυτές είναι αποχρώσεις που μπορούν να φέρουν πλούσιο φυσικό χρώμα στο σπίτι σας, αλλά δεν θα κλέψουν την παράσταση από την γενική διακόσμηση του σπιτιού σας.

Στον κόσμο της ανθοκομίας, τα αποξηραμένα λουλούδια είναι γνωστά ως "αιώνια" και αυτοί οι τόνοι έχουν επίσης μια διαχρονική αίσθηση. Ιδανικά για να φέρνουν ζεστασιά και βάθος σε έναν χώρο, φαίνονται όμορφα μόνα τους ή χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό μεταξύ τους ή με το Χρώμα της Χρονιάς της Vivechrom, Άγουρο Στάχυ 50YY 49/191.

Δοκιμάστε αυτές τις τέσσερις ιδέες διακόσμησης για να δώσετε ζωή στο σπίτι σας με την παλέτα Raw....

Τονίστε τον τοίχο γύρω από τον πάγκο της κουζίνας

Οι βαθείς τόνοι της κανέλας και του μοσχοκάρυδου δημιουργούν δραματικότητα σε αυτόν τον χώρο κουζίνας – ένα αποτέλεσμα που ενισχύεται από ένα γραφικό εφέ σαν σκακιέρα με τη χρήση του Χρώματος της Χρονιάς της Vivechrom, Άγουρο Στάχυ. Το αποτέλεσμα είναι χιλιόμετρα μακριά από τη συνηθισμένη και βαρετή λευκή κουζίνα, με τους ζεστούς τόνους και τα ντουλάπια από φυσικό ξύλο να δημιουργούν έναν χώρο πλούσιο και φιλόξενο.

 

Ποια χρώματα;
30YR 16/162
80YR 19/177
50YY 49/191 

Κουζίνα με σκούρο καφέ στον τοίχο και εφέ σκακιέρας

Βάψτε ένα ηλιοβασίλεμα στην κρεβατοκάμαρα

 

Τα χρώματα Raw είναι οι τέλειες τονωτικές αποχρώσεις για τη δημιουργία ενός διαχωρισμένου ή ριγέ τοίχου. Εδώ, ένα απαλό πορτοκαλί και ένα διακριτικό ροζ έχουν συνδυαστεί με το Χρώμα της Χρονιάς, Άγουρο Στάχυ 50YY 49/191 για να δημιουργήσουν ένα εφέ ηλιοβασιλέματος. Μαζί με μια ξύλινη επένδυση και αξεσουάρ από φυσικά υλικά, δίνουν στην κρεβατοκάμαρα μια πλούσια, ζεστή αίσθηση.

 

Με ποια χρώματα;
50YY 49/191
50YR 47/057
90YR 36/203 

Διχρωμία σε έναν τοίχο στην κρεβατοκάμαρα, συνδυάζοντας απαλό πορτοκαλί, ροζ και κίτρινο

Δημιουργήστε ένα cosy σαλόνι με χρώμα

 

Οι πιο ζεστές αποχρώσεις στην παλέτα μας Raw είναι ιδανικές για να δημιουργήσουν έναν άνετο και cosy χώρο. Βαμμένος σε δύο τόνους καφέ και με μια ρίγα με το Χρώμα της Χρονιάς της Vivechrom, Άγουρο Στάχυ 50YY 49/191, αυτός ο τοίχος δημιουργεί ένα πλούσιο φόντο. Ένας ξύλινος πλαϊνός τοίχος, δίπλα σε ένα βοηθητικό τραπέζι από φελλό και έπιπλα από ρατάν και πηλό, προσθέτουν φυσική ενέργεια στον χώρο.

 

Με ποια χρώματα;
80YR 19/177
10YY 30/106
50YY 49/191 

Κάθετη διχρωμία σε έναν τοίχο στο σαλόνι με διάφορες αποχρώσεις του καφέ και ένας κρεμ καναπές

Επιλέξτε διχρωμία για μία κομψή τραπεζαρία

 

Συνδυάζοντας το Χρώμα της Χρονιάς, Άγουρο Στάχυ, με πιο ανοιχτόχρωμους τόνους το αποτέλεσμα είναι ένα κομψό και αρμονικό εφέ διχρωμίας. Η ρίγα ψηλά στον τοίχο προσομοιάζει σε ορίζοντα και τραβάει το βλέμμα προς τα πάνω, αναδεικνύοντας την υπεροχή του χώρου, ενώ προσθέτει έναν αέρα οικειότητας στην περιοχή της τραπεζαρίας.

 

Με ποια χρώματα;
50YY 49/191
47YY 62/143
81YY 81/016 

A two tone wall with a round table and white lampshade.
Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...