Τραπεζαρία με σκούρους πράσινους τοίχους, μαύρα φωτιστικά και πολλά φυτά

Δημιουργήστε έναν χώρο χαλάρωσης με το Χρώμα της Χρονιάς

Το να νιώθουμε συνδεδεμένοι με τη φύση είναι καλό για την ευημερία μας. Η παλέτα Lush, με χρώματα εμπνευσμένα από δάση και αγρούς, μπορεί να μας βοηθήσει να νιώθουμε ενσωματωμένοι στον κόσμο γύρω μας και να δημιουργήσουμε μια οικεία, χαλαρωτική ατμόσφαιρα στα σπίτια μας. 

Η σύνδεση με τη φύση έχει αποδειχθεί ότι έχει βαθιές και θετικές επιπτώσεις στην ψυχή μας. Η παλέτα Lush, με τα καταπραϋντικά της χρώματα εμπνευσμένα από τους τόνους που υπάρχουν στα δάση και τους αγρούς, μπορεί να μας βοηθήσει να νιώσουμε σε επαφή με τον φυσικό κόσμο. Φέρνοντας έναν απόηχο του αγροτικού τοπίου στα σπίτια μας, τα Lush χρώματα είναι ιδανικά για τη δημιουργία ενός υποστηρικτικού και χαλαρωτικού χώρου. Συνδυάζονται άψογα με το Χρώμα της Χρονιάς της Vivechrom, Άγουρο Στάχυ 50YY 49/191 και μπορούν να κάνουν τους δυναμικούς χρωματικούς συνδυασμούς να φαίνονται ήρεμοι και άνετοι.

 

Δοκιμάστε αυτές τις τέσσερις ιδέες διακόσμησης για να εφαρμόσετε τα χρώματα Lush…

Δημιουργήστε έναν χαλαρωτικό σαλόνιΣε αυτό το ευάερο και ευήλιο σαλόνι, ένας δίχρωμος τοίχος με χρώματα της παλέτας Lush δημιουργεί μια ζεστή και γαλήνια αίσθηση. Ο συνδυασμός Άγουρο Στάχυ 50YY 49/191 και απαλού πράσινου αναδεικνύει τις αναλογίες του δωματίου ενώ το κάνει να φαίνεται οικείο. Τα χρώματα Lush συνδυάζονται τέλεια με φυσικά στοιχεία, γι' αυτό βάλτε άφθονα φυτά για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

 

Με ποια χρώματα;
60YY 33/130
50YY 49/191 

Διχρωμία στον τοίχο με χακί και απαλό κίτρινο σε ένα ευάερο και ευήλιο σαλόνι

Γίνεται δημιουργικοί με το χρώμα στην κρεβατοκάμαρα

 

Τα χρώματα Lush μπορεί να έχουν τις ρίζες τους στη φύση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Εδώ, μια μεγάλη καμάρα ή αψίδα, βαμμένη σε παστέλ πράσινο και με περίγραμμα στο Χρώμα της Χρονιάς της Vivechrom, Άγουρο Στάχυ 50YY 49/191, δημιουργεί ένα πρωτότυπο κεφαλάρι με προοπτική σε έναν απαλό μωβ τοίχο.

 

Με ποια χρώματα;
38RR 15/026
52GY 24/050
50YY 49/191
20GY 46/067 (ταβάνι)

Μοβ τοίχοι σε κρεβατοκάμαρα με μια πράσινη αψίδα ή καμάρα πίσω από το κρεβάτι

Φτιάξτε ένα χρωματικό εφέ με τετράγωνα σαν σκακιέρα

 

Όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό, οι αποχρώσεις Lush είναι τέλειες για να προσθέσουν μια πινελιά της προσωπικότητας σας χωρίς να καταλάβουν τον χώρο. Σχεδιάστε το βάφοντας στενές ρίγες οριζόντιες και κάθετες (σε απαλό λιλά και στο Χρώμα της Χρονιάς της Vivechrom, Άγουρο Στάχυ) έτσι ώστε να δημιουργούνται τετράγωνα πάνω σε έναν απαλό πράσινο τοίχο. Αυτό το χαρακτηριστικό χρωματικό εφέ σκακιέρας προσθέτει μια παιχνιδιάρικη πινελιά στο παιδικό δωμάτιο διατηρώντας παράλληλα μια αίσθηση ηρεμίας.

 

Με ποια χρώματα;
20GY 46/067
70RB 50/062
50YY 49/191

Ουδέτερο παιδικό δωμάτιο με πράσινα τετράγωνα σαν σκακιέρα και ανοιχτοί μοβ τοίχοι

Συνδέστε την κουζίνα με την τραπεζαρία με χρώμα 

 

Χρησιμοποιήστε χρώμα για να δώσετε σε κάθε περιοχή σε έναν ενιαίο χώρο τη δική της προσωπικότητα, δημιουργώντας παράλληλα μια οπτική σύνδεση. Εδώ, οι απαλοί λιλά τοίχοι ενώνουν την κουζίνα και την τραπεζαρία, ενώ το Άγουρο Στάχυ, που χρησιμοποιείται στον πίσω τοίχο προσθέτει μια έκρηξη ζεστασιάς.

 

Με ποια χρώματα;
10RB 47/036
38RR 15/026  
50YY 49/191 

Κοιτάζοντας μέσα από μια πόρτα σε μια κουζίνα, με τοίχους βαμμένους σε παστέλ λιλά και απαλό κίτρινο
Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...