Τραπεζαρία με γήινες αποχρώσεις και Καφέ Άργιλο στους τοίχους και ξύλινο τραπέζι

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Χρώμα της Χρονιάς 2021

Το Χρώμα της Χρονιάς 2021 Vivechrom, Καφέ Άργιλος, είναι ένα θερμό, φυσικό ουδέτερο χρώμα που χαρίζει μια ισορροπημένη αίσθηση ανανέωσης σε κάθε δωμάτιο. Εδώ θα δείτε γιατί θεωρείται το χρώμα της στιγμής, καθώς και εμπνευσμένες ιδέες για να το συνδυάσετε με άλλες αποχρώσεις και να μεταμορφώσετε το σπίτι σας…

Κάθε χρόνο, οι ειδικοί μας στο χρώμα, καθώς και μια ομάδα κορυφαίων διεθνών διακοσμητών, συζητούν τις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις που θα επηρεάσουν κάθε τομέα της ζωής μας. Στη συνέχεια αποτυπώνουμε αυτές τις ιδέες σε ένα βασικό χρώμα που αντικατοπτρίζει τη διάθεση της στιγμής, έναν τόνο που θα επιφέρει αλλαγές στα σπίτια όλου του κόσμου.

Η πρόβλεψή μας για τις τάσεις αυτής της χρονιάς μας οδήγησε να επανεκτιμήσουμε αυτό που έχει πραγματική σημασία στη ζωή μας. Ο απολογισμός μάς βοήθησε να βρούμε έναν θετικό τρόπο για να προχωρήσουμε μπροστά, έχοντας πίστη στον εαυτό μας, συνεργαζόμενοι με άλλους ανθρώπους, δημιουργώντας με βάση το παρελθόν και προγραμματίζοντας το μέλλον. Χρειάζεται θάρρος για να αποδεχτούμε την αλλαγή και τα σπίτια μας μπορούν να προσφέρουν μια σταθερή, υποστηρικτική βάση, δίνοντάς μας έναν στόχο για να είμαστε δημιουργικοί. 

Το Χρώμα της Χρονιάς Vivechrom για το 2021 είναι η Καφέ Άργιλος, ένα θερμό, φυσικό ουδέτερο χρώμα με πολλές δυνατότητες. Είναι μια ευέλικτη απόχρωση που επιτρέπει στα άλλα χρώματα να αναδείξουν τη λάμψη τους. Πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας; Έχουμε δημιουργήσει τέσσερις εύχρηστες χρωματικές παλέτες με επίκεντρο το Χρώμα της Χρονιάς, για να εκφραστείτε με πολλούς τρόπους και να τολμήσετε να κάνετε το πρώτο βήμα…

1. Συνδυάστε το Χρώμα της Χρονιάς 2021 με διαχρονικούς τόνους της παλέτας Timeless για να δημιουργήσετε ένα ισορροπημένο φόντο για διασκέδαση 

Ξύλινη τραπεζαρία απέναντι από τοίχο στο Χρώμα της Χρονιάς Καφέ Άργιλος

Δημιουργήστε μια χαλαρή και πρόχειρη τραπεζαρία, συνδυάζοντας την Καφέ Άργιλο 10ΥΥ 30/106 με τα διαχρονικά μας χρώματα της παλέτας Timeless. Αυτή η παλέτα παρέχει μια σταθερή βάση για κάθε παραδοσιακή ή μοντέρνα επίπλωση και συνδυάζεται υπέροχα με χειροποίητες κατασκευές και φυσικά υλικά. 

Για περισσότερες ιδέες και έμπνευση για τη χρήση της παλέτα Timeless, κάντε κλικ εδώ.

Με ποια χρώματα;

10YY 30/106 

00YY 26/220 

2. Αναμείξτε τις θερμές αποχρώσεις του κόκκινου και του ροζ με το Χρώμα της Χρονιάς 2021 για ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο 

Κρεβάτι με ροζ φλοράλ μαξιλάρι δίπλα σε τοίχο βαμμένο σε βαθύ ροζ

Τολμήστε να δημιουργήσετε μοναδικά αποτελέσματα συνδυάζοντας το Χρώμα της Χρονιάς 2021, Καφέ Άργιλος, με έντονες ροζ και κόκκινες αποχρώσεις από την παλέτα Expressive. Αυτά τα χρώματα φαίνονται υπέροχα όταν συνδυάζονται με μοντέρνα επίπλωση, γραφικά μοτίβα και δάπεδα από ανοιχτόχρωμο ξύλο.

Για περισσότερες ιδέες και έμπνευση για τη χρήση της παλέτας Expressive, κάντε κλικ εδώ.

Με ποια χρώματα;

10YY 30/106 
70RR 17/372
10YR 21/436
30YR 14/365
 

3. Συνδυάστε το Χρώμα της Χρονιάς 2021 με απαλές, φυσικές αποχρώσεις για να δώσετε μια χαλαρή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο γραφείο σας​

Ράφια σε χρώμα αργίλου με ξύλινη καρέκλα και μεταλλικό φωτιστικό

Συνδυάστε την Καφέ Άργιλο με γήινες αποχρώσεις από την παλέτα χρωμάτων Trust για μια ζεστή και φιλόξενη αίσθηση. Διακριτικές και έξυπνες, αυτές οι αποχρώσεις συνδυάζονται υπέροχα με ρετρό έπιπλα και πλούσια φινιρίσματα, όπως χαλκό, μάρμαρο και βελούδο.

Για περισσότερες ιδέες και έμπνευση για τη χρήση της παλέτας Trust, κάντε κλικ εδώ.

Με ποια χρώματα;

10YY 30/106 
10YY 72/021
90YR 48/062
15YY 33/043 

4. Δημιουργήστε μια σύνδεση με τον φυσικό κόσμο με τις χρωματικές τάσεις μας για το 2021

Ξύλινος μπουφές μπροστά από μπλε τοίχο με πράσινο κύκλο

Φέρτε τον εξωτερικό κόσμο μέσα στο σπίτι σας με τα γήινα χρώματά μας της παλέτας Earth. Δοκιμάστε αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου, εξισορροπώντας τες με το Χρώμα της Χρονιάς Vivechrom, Καφέ Άργιλος 10YY 30/106. Αυτοί οι τόνοι συνδυάζονται υπέροχα με φυσικό ξύλο, ανακυκλωμένα έπιπλα, όμορφα κεραμικά και φυτά εσωτερικού χώρου.

Για περισσότερες ιδέες και έμπνευση για τη χρήση της παλέτας Earth, κάντε κλικ εδώ.

Με ποια χρώματα;

10YY 30/106
90BG 11/101
27BB 10/138

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...