Σαλόνι βαμμένο σε καφέ και τερακότα με επιπλα σε γήινους τόνους

Συνδυάζοντας το Χρώμα της Χρονιάς με Φυσικά & Θερμά Χρώματα

Δημιουργήσαμε τέσσερις εύχρηστες παλέτες για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας με το Χρώμα της Χρονιάς 2021 της Vivechrom, Καφέ Άργιλος 10YY 30/106. Ιδού μερικοί συνδυασμοί χρωμάτων που θα σας εμπνεύσουν να συνδυάσετε τους φυσικούς τόνους των χρωμάτων της παλέτας Trust.

Το Χρώμα της Χρονιάς 2021 Vivechrom είναι ένας θερμός, φυσικός ουδέτερος τόνος που συνδυάζεται εύκολα με άλλα χρώματα. Εμπνέει ισορροπία και επιτρέπει στα άλλα χρώματα να αναδείξουν τη λάμψη τους. Συνδυάζεται αρμονικα με τις γήινες αποχρώσεις από όλο τον κόσμο της παλέτας Trust.

Αυτές οι συμπληρωματικές αποχρώσεις, σε απαλό καφέ, γκρι και άλλα ουδέτερα, σας βοηθούν να δημιουργήσετε μια αίσθηση αρμονίας σε ένα δωμάτιο και να συνδυάσετε διαφορετικά στοιχεία από οποιοδήποτε στυλ διασκόσμησης. Χαλαρώνοντας τις σκληρές γραμμές ενός σύγχρονου χώρου και προσθέτοντας μια ντελικάτη μοντέρνα πινελιά σε πιο παραδοσιακούς χώρους, τα χρώματα της παλέτας Trust μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας. 

Ιδού τέσσερις εύκολες και συναρπαστικές ιδέες για να χρησιμοποιήσετε το Χρώμα της Χρονιάς 2021, Καφέ Άργιλος 10YY 30/106 με αυτά τα γήινα χρώματα…

  1. Δημιουργήστε ένα αρμονικό υπνοδωμάτιο με συνδυασμό απαλών φυσικών τόνων   
Dulux_CF21_Colour_of_the_Year_Trust_colors_global_1

Τα χρώματα της παλέτας Trust ταιριάζουν αρμονικά και έτσι είναι εύκολο να συνδυάσετε διαφορετικούς τόνους για να δημιουργήσετε έναν χώρο που αποπνέει μια αίσθηση ενότητας. Εδώ, οι τοίχοι είναι βαμμένοι με απαλό καφέ, ενώ ψηλά στο επάνω μέρος έχει χρησιμοποιηθεί το Χρώμα της Χρονιάς Vivechrom, Καφέ Άργιλος, δημιουργώντας ένα έξυπνο και φιλόξενο δωμάτιο. Μια καμάρα, ζωγραφισμένη επίσης μεΚαφέ Άργιλο, προσθέτει δημιουργικές πινελιές και οριοθετεί έξυπνα την περιοχή όπου τοποθετείται η τουαλέτα με καθρέφτη. Μάθετε πώς να γίνετε εξπέρ σε αυτό το εφέ παρακολουθώντας το βίντεο Πώς να σχεδιάσετε μια καμάρα [link to video].

Με ποια χρώματα;

10YY 30/106

94YR 17/076

  1. Δοκιμάστε ένα χρώμα σε δύο τόνους για να δημιουργήσετε ένα φιλόξενο καθιστικό για συναντήσεις και ανταλλαγή ιδεών
Dulux_CF21_Color_of_the_Year_Trust_colors_global_2

Η χρήση του εφέ διχρωμίας σε έναν τοίχο με αποχρώσεις της παλέτας Trust σας δίνει την ευκαιρία να παίξετε με ενδιαφέροντες χρωματικούς συνδυασμούς και χαρίζει έναν θερμό και φιλόξενο χώρο. Εδώ, οι τοίχοι που είναι βαμμένοι με το Χρώμα της Χρονιάς Vivechrom, Καφε Άργιλος, έχουν μία ρίγα τερακότα στο κάτω μέρος. Αυτό το σχέδιο τονίζει το ύψος του δωματίου και δημιουργεί ένα έξυπνο και διακριτικό φόντο για μια ετερόκλητη συλλογή ρετρό επίπλων.  

Με ποια χρώματα;

10YY 30/106 
80YR 19/177 

  1. Χρησιμοποιήστε φυσικούς τόνους για να δημιουργήσετε μια ευχάριστη κουζίνα όπου θα περνάτε στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σας 
Dulux_CF21_Color_of_the_Year_Trust_colors_global_3

Θερμή, φυσική απόχρωση, η Καφέ Άργιλος 10YY30/106 είναι η τέλεια επιλογή για τα ντουλάπια της κουζίνας, καθώς συνδυάζεται άψογα με άλλα χρώματα και υλικά. Εδώ, πλαισιώνει ράφια από φυσικό ξύλο και μια συλλογή από χάλκινα, γυάλινα και κεραμικά αξεσουάρ, δημιουργώντας μια έξυπνη σύγχρονη κουζίνα. 

Με ποια χρώματα;

10YY 30/106 
10YY 72/021 
90YR 48/062 
00YY 09/087 

  1. Δημιουργήστε έναν χώρο γραφείου όπου οι ιδέες σας θα λάμψουν
Dulux_CF21_Color_of_the_Year_Trust_colors_global_4

Η παλέτα των χρωμάτων Trust σας δίνει την ελευθερία να αναμείξετε διάφορα χρώματα, καθώς είστε σίγουροι ότι συνδυάζονται υπέροχα. Εδώ, ένας συνδυασμός γεωμετρικών σχημάτων, που έχουν σχεδιαστεί με Καφέ Άργιλο και άλλους θερμούς, αρμονικούς τόνους, δημιουργεί έναν ιδιαίτερο τοίχο γραφείου με στοιχεία που διεγείρουν το μάτι – ένα ιδανικό μέρος για ατελείωτες συζητήσεις.  

Με ποια χρώματα;

10YY 30/106 
80YR 19/177
15YY 33/043
94YR 17/076
10YY 72/021 

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...