Σαλόνι βαμμένο με καφέ και πράσινο με χακί καναπέ και φυτά

Συνδυάζοντας το Χρώμα της Χρονιάς με Μπλε & Πράσινο

Μεταμορφώστε τους τοίχους σας με το Χρώμα της Χρονιάς 2021 της Vivechrom, Καφέ Άργιλος 10YY 30/106, και έναν από τους εύκολους χρωματικούς συνδυασμούς μας. Τα μπλε, πράσινα και γκρι της γήινης παλέτας EARTH συνδυάζονται άνετα μεταξύ τους και χαρίζουν σε κάθε δωμάτιο μια χαλαρωτική σύνδεση με τον εξωτερικό κόσμο.

Η απόχρωση Καφέ Άργιλος, Χρώμα της Χρονιάς 2021 της Vivechrom, είναι μία θερμή, φυσική ουδέτερη απόχρωση που δημιουργεί μια σταθερή βάση για κάθε διακοσμητικό μοτίβο. Είναι ένα χρώμα που προσδίδει μια αίσθηση ισορροπίας και αντανακλά τα στοιχεία της γης -το χώμα, τον πηλό, την πέτρα- παρέχοντας ακόμη και σε έναν αστικό χώρο την αίσθηση βαθιάς σύνδεσης με τον φυσικό κόσμο.

Η Καφέ Άργιλος είναι επίσης ένα χρώμα που επιτρέπει στα άλλα χρώματα να αναδείξουν τη λάμψη τους και συνδυάζεται φυσικά με γήινες μπλε, γκρι και πράσινες αποχρώσεις. Όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό, οι τόνοι αυτοί δημιουργούν μια χαλαρωτική, τονωτική αίσθηση στο μάτι και είναι κατάλληλοι τόσο για μοντέρνα όσο και για παραδοσιακά σπίτια. 

Είτε επιλέξετε να εστιάσετε σε ένα ή δύο χρώματα είτε να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας με ένα απλό χρωματικό εφέ, αυτή η παλέτα είναι ιδανική για να χαρίσετε μοντέρνες πινελιές σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Ιδού τέσσερις εύκολοι και συναρπαστικοί τρόποι για να τη χρησιμοποιήσετε…

  1. Συνδυάστε τα χρώματα της γης, της θάλασσας και του ουρανού για ένα χαλαρωτικό υπνοδωμάτιο 
Dulux_CF21_Colour_of_the_year_Earth_colors_global_1

Φέρτε τον εξωτερικό κόσμο μέσα στο σπίτι σας με τις αποχρώσεις του πράσινου, σε συνδυασμό με το βαθύ μπλε, για ένα υπνοδωμάτιο που σας συνδέει με τη φύση. Ολοκληρώστε το εφέ προσθέτοντας μια δόση από το Χρώμα της Χρονιάς Vivechrom, Καφέ Άργιλος 10YY 30/106. Εδώ, βαμμένα πατζούρια και ασορτί μαξιλάρια συμπληρώνουν την εμφάνιση, ενώ μια φυσική ψάθινη καρέκλα ολοκληρώνει την εικόνα.  

Με ποια χρώματα;

10YY 30/106
50GG 23/085
90BG 11/101 

  1. Φέρτε μια αίσθηση φρεσκάδας σε ένα σύγχρονο σαλόνι
Dulux_CF21_Colour_of_the_year_Earth_colors_global_2

Η γήινη απόχρωση Καφέ Άργιλος  σε συνδυασμό με το απαλό πράσινο δημιουργεί ένα καθιστικό που είναι σαν να προήλθε κατευθείαν από τη φύση. Αυτό το στυλ αναμειγνύεται με φυτά εσωτερικού χώρου, φυσικά υλικά και φλοράλ μοτίβα, προσδίδοντας μια μοντέρνα ατμόσφαιρα που χαρίζει μια ανάσα φρέσκου αέρα σε οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο. 

Με ποια χρώματα;

10YY 30/106 
45GY 55/052 
30BB 05/022 

  1. Χρησιμοποιήστε μπλε του ουρανού στην τραπεζαρία για ατμόσφαιρα εξοχής
Dulux_CF21_Colour_of_the_year_Earth_colors_global_3

Σχεδιάστε ένα βαθύ μπλε τετράγωνο σε έναν τοίχο που έχει βαφτεί με απόχρωση απαλού γαλάζιου και πλαισιώστε το με μια ρίγα στο Χρώμα της Χρονιάς Vivechrom, για να δημιουργήσετε εφέ παραθύρου με την τεχνική trompe l’oeil. Δροσερό και χαλαρωτικό, θα φέρει αέρινη διάθεση σε οποιαδήποτε τραπεζαρία εσωτερικού χώρου και, σε συνδυασμό με φουντωτά πράσινα φυτά και φυσικά υλικά, θα σας κάνει να νιώθετε ότι απολαμβάνετε το γεύμα σας σε εξωτερικό χώρο. 

Με ποια χρώματα;

10YY 30/106
14BB 55/113
30BB 33/163

  1. Οριοθετήστε έναν παιδικό χώρο μελέτης με ρίγες σε φυσικές, γλυκές αποχρώσεις
Dulux_CF21_Colour_of_the_year_Earth_colors_global_4

Συνδυάστε το στυλ με την απλότητα σε ένα παιδικό δωμάτιο, βάφοντας τον τοίχο σε διαφορετικά γήινα χρώματα: απαλό μπλε, παλ πράσινο και το Χρώμα της Χρονιάς, Καφέ Άργιλος. Δημιουργήστε ρίγες σε διάφορα μεγέθη για να προσθέσετε οπτικό ενδιαφέρον και να οριοθετήσετε κάθε περιοχή με διαφορετική απόχρωση. Είναι μια εμφάνιση που αποπνέει χαλαρή και δημιουργική ατμόσφαιρα που ταιριάζει σε κάθε μικρό ή μεγάλο δωμάτιο. Μάθετε πώς να γίνετε εξπέρ στο εφέ με ρίγες βίντεο Πώς να ζωγραφίσετε λωρίδες [link to video].

Με ποια χρώματα;

10YY 30/106
45GY 55/052
14BB 55/113 

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...