Σαλόνι βαμμένο με Καφέ Άργιλο και ρίγα τερακότα χαμηλά στον τοίχο και ρίγα κρεμ ψηλά

Συνδυάζοντας το Χρώμα της Χρονιάς με Κίτρινες Αποχρώσεις

Έχουμε δημιουργήσει ορισμένους εύχρηστους χρωματικούς συνδυασμούς για να σας βοηθήσουμε να μεταμορφώσετε το σπίτι σας με το Χρώμα της Χρονιάς 2021 Vivechrom, Καφέ Άργιλος. Ιδού τέσσερις συναρπαστικοί τρόποι για να ζωντανέψετε τον χώρο σας με έναν συνδυασμό παραδοσιακών και μοντέρνων κίτρινων και καφέ αποχρώσεων – η τέλεια συνταγή για έναν χώρο θαλπωρής και ισορροπίας…

H Καφέ Άργιλος 10YY 30/106, Χρώμα της Χρονιάς 2021 Vivechrom, είναι ένα θερμό, φυσικό ουδέτερο που μας συνδέει ξανά με τα απλά πράγματα στη ζωή. Ένα χρώμα που προσδίδει μια αίσθηση ισορροπίας, δημιουργεί μια σταθερή βάση για οποιοδήποτε διακοσμητικό στοιχείο και επιτρέπει στις άλλες αποχρώσεις να αναδείξουν τη λάμψη τους. 

Οι κλασικές και σύγχρονες αποχρώσεις του κίτρινου, της ώχρας και του απαλού καφέ της παλέτας Timeless λειτουργούν εξαιρετικά με την Καφέ Άργιλο και, μαζί, χαρίζουν μια θετική ατμόσφαιρα έμπνευσης στο σπίτι. Οι θερμοί τόνοι που συνδυάζονται άψογα είναι κατάλληλοι τόσο για μοντέρνους όσο και παραδοσιακούς χώρους, εξασφαλίζοντας τη ριζική ανανέωση κάθε δωματίου. 

Τα διαχρονικά χρώματα της παλέτας Timeless προσδίδουν πινελιές ενέργειας χωρίς υπερβολές, δημιουργώντας ένα θετικό και αρμονικό φόντο για κάθε συνδυασμό επίπλων. Ιδού τέσσερις συναρπαστικοί τρόποι για ζωηρέψετε τον χώρο σας...

  1. Δημιουργήστε ένα καθιστικό που διαρκεί στον χρόνο, με σύγχρονα κλασικά χρώματα 
Dulux_CF21_Colour_of_the_year_Timeless_colors_global_1

H Καφέ Άργιλος, πλαισιωμένη με διαχρονικούς τόνους της άμμου και του χαλκού, δημιουργεί ένα θερμό, ουδέτερο φόντο που αναδεικνύει τέλεια μια επιλογή ετερόκλητων επίπλων. Δοκιμάστε ενδιαφέρουσες τεχνικές βαφής, όπως οριζόντιες χρωματιστές γραμμές που προσθέτουν ενδιαφέρον και μοναδικότητα στον χώρο. 

Με ποια χρώματα;

10YY 30/106 

30YY 67/084 

50YR 18/223 

00YY 21/321 

  1. Προτιμήστε μια φωτεινή ισορροπία για το υπνοδωμάτιό σας
Dulux_CF21_ Colour_of_the_year_Timeless_colors_global_2

Δώστε μια πινελιά λάμψης στο υπνοδωμάτιό σας με έναν πλούσιο χρυσαφένιο τοίχο. Πλαισιώστε τον με μια ισορροπημένη ρίγα στην απόχρωση Καφέ Άργιλος σε συνδυασμό με έναν πιο ανοιχτό τόνο, για να προσθέσετε ζωηράδα που δεν πνίγει το δωμάτιο. Συμπληρώστε το λουκ με φυσικά και ανάγλυφα υλικά για μια ευχάριστη εμφάνιση για όλες τις εποχές.  

Με ποια χρώματα;

10YY 30/106 

30YY 67/084 

20YY 36/370

  1. Συνδυάστε γεωμετρικά σχήματα σε κλασικά χρώματα για μια πρωτοποριακή τραπεζαρία
Dulux_CF21_ Colour_of_the_year_Timeless_colors_global_3

Γίνετε δημιουργικοί με τους τοίχους της τραπεζαρίας σας παίζοντας με καμπύλες σε συμπληρωματικά διαχρονικά χρώματα και μεταφέροντας το εφέ από τον έναν χώρο στον άλλο. Οι τόνοι αυτοί συνδυάζονται με φυσικό τρόπο, έτσι ακόμη και οι έντονες καμάρες δεν φαίνονται υπερβολικές. Μάθετε πώς να γίνετε εξπέρ σε αυτό το εφέ παρακολουθώντας το βίντεο Πώς να σχεδιάσετε μια καμάρα [link to video]. 

Με ποια χρώματα;
10YY 30/106 
00YY 26/220 
00YY 74/053 

  1. Χαρίστε μια πινελιά ενέργειας σε έναν τοίχο γραφείου
Dulux_CF21_ Colour_of_the_year_Timeless_colors_global_4

Οι ήρεμοι, ουδέτεροι τόνοι ενισχύουν τη μάθηση, επομένως η παλέτα Timeless είναι η τέλεια επιλογή για το γραφείο σας. Χρησιμοποιήστε έναν συνδυασμό διαφορετικών τόνων για να προσθέσετε οπτικό ενδιαφέρον και εξισορροπήστε την εμφάνιση με το Χρώμα της Χρονιάς της Vivechrom, Καφέ Άργιλος. 

Με ποια χρώματα;
10YY 30/106 

50YY 49/191 

45YY 51/365 

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...