Ανοιχτό Μπεζ Χρώμα στο Υπνοδωμάτιο

Αναπνεύστε Καθαρό Αέρα στο Υπνοδωμάτιό σας!

Εισπνοή – Εκπνοή. Εισπνοή – Εκπνοή. Αλήθεια, πόσο αλλάζει η αίσθηση της καθαρότητας στον αέρα που αναπνέουμε, ανάλογα με το μέρος που βρισκόμαστε; Αν για παράδειγμα βρισκόμαστε ψηλά σ’ ένα βουνό με χιόνια και κοιτάζαμε γύρω μας, το δίδυμο εισπνοής-εκπνοής θα ήταν διαφορετικό από αυτό μέσα σ’ ένα στούντιο γιόγκα στην πόλη. Η αίσθηση αλλάζει ακόμη περισσότερο στο υπνοδωμάτιό μας, που συχνά έχουμε την τάση να φέρνουμε όλα τα προβλήματα και τις αρνητικές σκέψεις προτού κοιμηθούμε. Τάχα πως μας είπε κάποιος σοφός, ότι αν γεμίσουμε το μυαλό μας με σκέψεις πριν κοιμηθούμε, θα τις καταπιεί το μαξιλάρι μας.

Σκεφτείτε τον χώρο σας και συγκεκριμένα το δωμάτιο που κοιμάστε, περνάτε δηλαδή μέσα του περίπου το 1/3  της ζωής σας. Τι θα αλλάζατε στη διακόσμηση του υπνοδωματίου σας για να το γεμίσετε με φρέσκο αέρα;

Υπνοδωμάτιο που Μυρίζει Φρεσκοπλυμμένα Ρούχα

Τα παλιά τα χρόνια, οι γιαγιάδες ξυπνούσαν χαράματα για να βάλουν μπουγάδα με πράσινο σαπούνι και λουλάκι. Θέλετε να φέρετε αυτή την αίσθηση των μυρωδάτων σεντονιών στο υπνοδωμάτιό σας; Τότε επιλέξτε υπόλευκα χρώματα στους τοίχους του υπνοδωματίου όπως το ροζ μπεζ και το κρεμ και συνδυάστε με υφάσματα και χαλιά σε λευκό χρώμα.

Εμπιστευθείτε το SUPER NEOPAL της Vivechrom, το πλαστικό χρώμα που με το φωτεινό του λευκό και τις ζωηρές και αναλλοίωτες αποχρώσεις του, θα προσφέρει ένα άψογο ματ φινίρισμα στους τοίχους του υπνοδωματίου σας.

Extra Tip: Προτού ξεκινήσετε, υπολογίστε την ποσότητα χρώματος που θα χρειαστείτε για να μην ξεμείνετε από χρώμα…στα μισά της διαδρομής!

Φτιάξτε ένα φυσικό αρωματικό χώρου που θα καθαρίζει τον αέρα του υπνοδωματίου σας και βάλτε το στο κομοδίνο σας. Ο συνδυασμός του με τα υπόλευκα χρώματα στους τοίχους θα σας προσφέρει μοναδική εμπειρία φρεσκάδας στο χώρο σας!

Λίγη Καστανή Ζάχαρη στον Τοίχο μου Παρακαλώ!

Μπεζ Χρώμα στη Διακόσμηση του Υπνοδωματίου

Σας αρέσει να προσέχετε τον εαυτό σας και επιλέγετε καστανή ζάχαρη για τον καφέ σας; Γιατί να μην κάνετε το ίδιο και με το υπνοδωμάτιό σας; Πασπαλίστε λίγη καστανή ζάχαρη στον τοίχο του υπνοδωματίου σας για ν’ απολαμβάνετε τον πρωινό σας καφέ, χουχουλιάζοντας στο υπνοδωμάτιό σας προτού φύγετε για τη δουλειά.

Μάθετε πώς να προετοιμάσετε το σπίτι σας πριν το βάψιμο και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε!

Παλέτα Χρωμάτων από το Μαρόκο

Διακόσμηση Δωματίου με Αποχρώσεις του Μπεζ

Κλείστε για ένα λεπτό τα μάτια σας και ταξιδέψτε μέχρι το Μαρόκο. Όσο χρώμα κι αν συναντήσετε στα σπίτια και τις υπαίθριες αγορές του, η βασική παλέτα χρωμάτων θα περιστρέφεται γύρω από τα χρώματα της άμμου και της ερήμου. Αφήνοντας πίσω σας την πόλη και μπαίνοντας για εξερεύνηση στην έρημο, το μάτι σας χάνεται στους απέραντους λόφους από άμμο. Αισθάνεστε ελεύθεροι και κάθε σας ανάσα έχει αναζωογονητική επίδραση. Διακοσμήστε τους τοίχους του υπνοδωματίου σας με τις αποχρώσεις της ερήμου και αποδράστε όποια στιγμή νιώσετε πίεση. Μια αλόη σε κάποιο σημείο του δωματίου, θα απορροφήσει τα ρυπαρά στοιχεία από την ατμόσφαιρα του υπνοδωματίου και θα σας προσφέρει εξαγνιστικές ανάσες!

Ακολουθείστε τη Vivechrom στο Facebook για να γεμίζετε ιδέες για το υπνοδωμάτιό σας καθημερινά!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...