Βρήκατε επαγγελματία ελαιοχρωματιστή; Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε το σπίτι σας, έτσι ώστε να ξεκινήσει την εργασία χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πώς να προετοιμάσετε το σπίτι σας πριν το βάψιμο

Βρήκατε ελαιοχρωματιστή; Προετοιμάστε το σπίτι σας για την εργασία.

  1. Κατεβάστε όλες τις κορνίζες, καθρέφτες και διακοσμητικά και φυλάξτε τα σε ασφαλές μέρος.

  2. Μετακινήστε τα έπιπλα. Αν έχετε αποθηκευτικό χώρο, καλό θα ήταν να αδειάσετε εντελώς το δωμάτιο από έπιπλα. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, απλώς μετακινήστε τα στο κέντρο του δωματίου. Ο ελαιοχρωματιστής πιθανόν να φέρει προστατευτικά νάιλον για να τα σκεπάσει, αλλά καλύτερα να τον ρωτήσετε αν θα φέρει πριν έρθει για να βεβαιωθείτε.

  3. Σίγουρα είναι καλό να βγάλετε τις κουρτίνες και τα ρολά για να τα προστατέψετε από τις πιτσιλιές του χρώματος. Αυτό ίσως να αποτελεί μια καλή ευκαιρία να τις πλύνετε για να καθαρίσουν καλά.

  4. Αν προετοιμάζετε τους τοίχους μόνοι σας, βεβαιωθείτε ότι θα έχετε τελειώσει μία μέρα πριν, έτσι ώστε ο ελαιοχρωματιστής να ξεκινήσει αμέσως.

  5. Καθαρίστε με ηλεκτρική σκούπα τις άκρες του χαλιού έτσι ώστε να μην υπάρχει σκόνη ανάμεσα στο χαλί και το σοβατεπί. Έτσι θα αποφύγετε ένα φύσημα του αέρα να μεταφέρει σκόνη στο χρώμα πριν στεγνώσει.

  6. Μπορεί να ακούγεται προφανές αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρώμα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να τελειώσει το χρώμα στη μέση του βαψίματος.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...