Μάθετε πώς να υπολογίζετε τη σωστή ποσότητα χρώμας με αυτές τις χρήσιμες συμβουλές.

Πώς να υπολογίσετε τη σωστή ποσότητα χρώματος

Υπολογίστε τη σωστή ποσότητα χρώματος με αυτές τις χρήσιμες συμβουλές.

  1. Πρώτα, αξιολογήστε το μέγεθος του χώρου που βάφετε. Ζητήστε από έναν φίλο να σας βοηθήσει να μετρήσετε το πλάτος και το ύψος των τοίχων με ένα μεταλλικό μέτρο και πολλαπλασιάστε τις διαστάσεις για να υπολογίσετε το εμβαδόν σε τετραγωνικά μέτρα.

  2. Αφαιρέστε το χώρο που πιάνουν τα παράθυρα και οι πόρτες, χρησιμοποιώντας την προαναφερθείσα μέθοδο υπολογισμού, από το συνολικό εμβαδόν.

  3. Πολλαπλασιάστε τη νέα συνολική μέτρηση τετραγωνικών μέτρων με τον αριθμό στρώσεων (του χρώματος) που θα χρειαστείτε – προτείνουμε να υπολογίσετε τουλάχιστον δύο στρώσεις.  Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει μέσα στο site μας www.vivechrom.gr και να πατήστε στην επιλογή "Πόση ποσότητα χρώματος χρειάζομαι;", που θα σας δώσει μία εκτίμηση ποσότητας για δύο στρώσεις. Αξίζει επίσης να συμπεριλάβετε λίγο περισσότερο χρώμα για τα μερεμέτια.

  4. Τέλος, διαιρέστε αυτόν τον συνολικό αριθμό με τον αριθμό m²/l στο δοχείο χρώματος (αν δεν το βρίσκετε στο δοχείο, ψάξτε στο διαδίκτυο στην κατηγορία των πληροφοριών του προϊόντος). Αυτό θα σας δώσει τα συνολικά λίτρα χρώματος που χρειάζεστε για την εργασία σας.

  5. Μην ξεχνάτε, ότι όταν χρησιμοποιείτε χρώματα υψηλής ποιότητας, χρειάζεστε λιγότερη ποσότητα για ένα άριστο αποτέλεσμα. Λιγότερο χρώμα ισοδυναμεί λιγότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον και ένα όμορφο φινίρισμα.

 

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...