Χώρος εργασίας στον διάδρομο με τοίχους και ταβάνι βαμμένους σε απαλό ροζ

Χρωματικοί Συνδυασμοί για Γραφείο στο Σπίτι με το Χρώμα της Χρονιάς 2024 της Vivechrom

Το Χρώμα της Χρονιάς, η απόχρωση Γλυκός Γυρισμός 70RR 64/034, και οι εύχρηστες παλέτες μας σάς δίνουν την ευελιξία να δημιουργήσετε όσους διαφορετικούς συνδυασμούς επιθυμείτε για ένα γραφείο στο σπίτι.

Καθώς η εργασία από το σπίτι γίνεται όλο και συχνότερη, η δημιουργία ενός χώρου εργασίας στον οποίο θα θέλουμε να περάσουμε χρόνο βρίσκεται στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Το Χρώμα της Χρονιάς 2024, η απόχρωση Γλυκός Γυρισμός 70RR 64/034, αποτελεί την τέλεια βάση για κάθε διακοσμητικό project. Όχι μόνο στέκεται όμορφα μόνη της, προσθέτοντας ζεστασιά και απαλότητα σε κάθε χώρο γραφείου στο σπίτι, αλλά λειτουργεί και ως βασικό χρώμα για μια σειρά από άλλες αποχρώσεις. 

Γύρω από αυτό, δημιουργήσαμε τρεις παλέτες – Γήινη, Μίνιμαλ και Δημιουργική – ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε. Μάθετε πώς μπορείτε να αλλάξετε τη διάθεση ενός χώρου εργασίας απλά επιλέγοντας μια διαφορετική παλέτα… 

Απαλότητα και αισιοδοξία

Μοντέρνα, διακριτική και χαλαρωτική, η απόχρωση Γλυκός Γυρισμός μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση απαλότητας σε ένα δωμάτιο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όμορφα και μόνη της. Για ένα μονοχρωματικό αποτέλεσμα, δοκιμάστε να την εφαρμόσετε στο ταβάνι για να τονίσετε τη ζεστασιά της που αγκαλιάζει τον χώρο.

Ζεστασιά και αρμονία

Η Γήινη παλέτα μας δίνει έμφαση στην αίσθηση της άνεσης. Εδώ, ένας συνδυασμός της απόχρωσης Γλυκός Γυρισμός 70RR 64/034 και της γήινης τερακότας κάνει αυτόν τον χώρο εργασίας που βρίσκεται στον διάδρομο να φαίνεται απρόσμενα ελκυστικός. 

Χώρος εργασίας στον διάδρομο σε απαλό ροζ και ζεστή τερακότα.

Απλά ηρεμία

Εξισορροπώντας την απόχρωση Γλυκός Γυρισμός με φρέσκες αποχρώσεις εμπνευσμένες από τη φύση, η Γήινη παλέτα μας μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια χρωματική αντίθεση που δεν βαραίνει τον χώρο.

Χώρος εργασίας στον διάδρομο με τον αριστερό τοίχο και το ταβάνι βαμμένα σε απαλό ροζ και τους άλλους τοίχους βαμμένους σε πράσινο

Διασκέδαση και χαρά

Όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με την απόχρωση Γλυκός Γυρισμός, οι ονειρεμένες αποχρώσεις από τη Δημιουργική παλέτα, μας βοηθούν να κάνουμε αυτόν τον χώρο να αποπνέει χαρά και ενέργεια. Αυτή η πρωτότυπη διχρωμία δημιουργεί ένα διακριτικό και φιλόξενο χώρο γραφείου στο σπίτι.

Χώρος εργασίας στον διάδρομο με οριζόντια διχρωμία που συνδυάζει απαλό ροζ και παλ λιλά
Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...