Σαλόνι με τοίχους σε απαλό ροζ και γκρι καναπέ

Δημιουργήστε το Δικό σας Ξεχωριστό Χώρο με το Χρώμα της Χρονιάς 2024 της Vivechrom

Σε έναν κόσμο όπου όλα κινούνται με μεγάλη ταχύτητα, χρειαζόμαστε το σπίτι μας να είναι ο χώρος όπου αισθανόμαστε ηρεμία και άνεση. Ανακαλύψτε πώς το Χρώμα της Χρονιάς 2024 της Vivechrom και οι τρεις νέες παλέτες μας μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το τέλειο καταφύγιο για εσάς...

Στον σύγχρονο, πολυάσχολο και περίπλοκο κόσμο που ζούμε, η ανάγκη να διαμορφώσουμε τον δικό μας ξεχωριστό χώρο, ένα μέρος που να νιώθουμε ότι ανήκουμε, είναι πιο σημαντική από ποτέ. Αυτό το συναίσθημα προέκυψε από διεθνούς φήμης ειδικούς στο design και το χρώμα σχετικά με το πως θέλουμε να αισθανόμαστε στο σπίτι μας τα επόμενα χρόνια. 

Με αυτό κατά νου, έγινε και η επιλογή της απόχρωσης Γλυκός Γυρισμός 70RR 64/034 για το Χρώμα της Χρονιάς 2024 της Vivechrom. Γύρω από αυτόν τον απαλό και θετικό τόνο, δημιουργήσαμε τρεις εύχρηστες παλέτες: μια Γήινη παλέτα, μια Μίνιμαλ παλέτα και μια Δημιουργική παλέτα. Κάθε μία από αυτές προσφέρει έναν διαφορετικό τρόπο για να δημιουργήσετε έναν χώρο όπου θα νιώθετε ο εαυτός σας.

Ξεκινήστε από ένα αισιόδοξο βασικό χρώμα

Η απόχρωση Γλυκός Γυρισμός 70RR 64/034 είναι ένα διακριτικό και αισιόδοξο χρώμα, εμπνευσμένο από από το συναίσθημα του γυρισμού στο σπίτι. Είναι ένα ανάλαφρο χρώμα που αποπνέει απαλότητα και θυμίζει αφράτα σύννεφα στο ηλιοβασίλεμα.

Αν και αποτελεί μια ζεστή και πρακτική απόχρωση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της, μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και ως υπέροχη βασική απόχρωση, ιδανική για να τη συνδυάσετε με πολλές άλλες αποχρώσεις. Διακριτική και εκλεπτυσμένη, μπορεί και αλλάζει τόνο ανάλογα με τον φωτισμό, κάνοντας τους χώρους με βόρειο προσανατολισμό πιο ζεστούς, ενώ αγκαλιάζει τα πιο φωτεινά δωμάτια με απαλότητα. 

Βάζα και λουλούδια σε ράφι σε τοίχο βαμμένο σε απαλό ροζ

Δημιουργήστε έναν άνετο χώρο εργασίας

Είναι σημαντικό κάθε χώρος του σπιτιού μας να μας κάνει να νιώθουμε οικεία και άνετα, και οι ζεστές αποχρώσεις στη Γήινη παλέτα μας δημιουργούν το τέλειο φόντο.

Εδώ, το σκούρο πορτοκαλί και η Γλυκός Γυρισμός 70RR 64/034 δημιουργούν έναν τοίχο όμπρε που τυλίγει με απαλότητα όλο το δωμάτιο. Θέλετε αυτό το αποτέλεσμα; Δείτε το βίντεομε οδηγίες βήμα-βήμα.

Τραπεζαρία με τοίχους βαμμένους σε σκούρο πορτοκαλί και απαλό ροζ, χρησιμοποιώντας το εφέ όμπρε.

Δημιουργήστε μια κουζίνα που αποπνέει ηρεμία

Ακόμη και μια πολυάσχολη κουζίνα μπορεί να αποπνέει ηρεμία με τα σωστά χρώματα. Η Μίνιμαλ παλέτα μας αποτελείται από φυσικές πράσινες και μπλε αποχρώσεις που αποπνέουν μια γαλήνια και ρευστή αίσθηση σε έναν χώρο. Εδώ, δύο πράσινα -ένα ανοιχτό και ένα κυπαρισσί - δίνουν τον τόνο και η απόχρωση Γλυκός Γυρισμός 70RR 64/034 προσθέτει μια ζεστή πινελιά. 

Μια κουζίνα με ντουλάπια βαμμένα σε κυπαρισσί και τοίχους πάνω από τα ντουλάπια κουζίνας βαμμένους σε πιο ανοιχτό, πιο λαμπερό πράσινο. Ο διπλανός τοίχος είναι βαμμένος σε απαλό ροζ.

Επιλέξτε μία φωτεινή κρεβατοκάμαρα, γεμάτη αισιοδοξία

Συνδυάζοντας ονειρικούς τόνους λιλά και κίτρινου, η Δημιουργική παλέτα μας μπορεί να δημιουργήσει ένα διασκεδαστικό, φιλικό φόντο χωρίς αυτό να κυριαρχεί στο δωμάτιο. Εδώ, δημιουργώντας αντίθεση με το Χρώμα της Χρονιάς 2024, την απόχρωση Γλυκός Γυρισμός, η απαλή ώχρα δημιουργεί μια επιπλέον αίσθηση ζεστασιάς στην κρεβατοκάμαρα.

Μία κρεβατοκάμαρα βαμμένη σε απαλό ροζ με έναν χαρακτηριστικό τοίχο πίσω από το κρεβάτι βαμμένο σε κίτρινο.
Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...