Δημιουργήστε ένα φιλόξενο χώρο με Heart Wood και αποχρώσεις αργίλου και τερακότας

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Χρώμα της χρονιάς 2018 στο σπίτι σας

Εξερευνήστε την ευελιξία του Heart Wood και μάθετε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με διαφορετικούς τρόπους στο σπίτι σας

Κάθε χρόνο οι ειδικοί στις χρωματικές τάσεις επιλέγουν το Χρώμα της χρονιάς της Vivechrom. Φέτος, η απόχρωση που επελέγη είναι το Heart Wood, ένα ζεστό, φιλόξενο, απαλό ροζ που σας βοηθά να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε. Το Heart Wood είναι ένα πραγματικά ευέλικτο χρώμα που δημιουργεί μια σειρά διαθέσεων, ανάλογα με την παλέτα με την οποία θα το συνδυάσετε.

Ρίξτε μια ματιά και μόνοι σας. Εξερευνήστε τον οδηγό μας για τη χρήση του Heart Wood στο σπίτι σας και ανακαλύψτε τα διαφορετικά και, ορισμένες φορές, απρόσμενα αποτελέσματα που μπορεί κάθε χρωματικός συνδυασμός να δημιουργήσει.

Ένα καταφύγιο από τον έξω κόσμο

Θέλετε έναν χώρο για να χαλαρώσετε; Συνδυάστε το Heart Wood με αποχρώσεις κακάου, τερακότα και ροζ για να αναδείξετε τη ζεστασιά του. Μαζί με αυτά τα πλούσια και χαλαρωτικά χρώματα, δημιουργήστε το τέλειο ησυχαστήριο για να αποσυρθείτε μετά από μία κουραστική ημέρα.

Ποιες αποχρώσεις;

Χρώμα της χρονιάς 2018 - Heart Wood 10YR 28/072

80YR 21/226

Ένας γαλήνιος χώρος για ολόκληρη την οικογένεια

Τα ψυχρά μπλε και τα ουδέτερα χρώματα προσφέρουν ηρεμία

Φέρτε τη φύση μέσα στο σπίτι σας, συνδυάζοντας Heart Wood με απαλό και φυσικό γαλάζιο. Η ανανέωση με αυτούς τους ψυχρότερους τόνους φρεσκάρει και χαρίζει ζεστασιά ταυτόχρονα, δημιουργώντας παράλληλα έναν χώρο θαλπωρής που ταιριάζει σε όλους, από τον μπαμπά έως και το σκύλο.

Ποιες αποχρώσεις;

Χρώμα της χρονιάς 2018 - Heart Wood 10YR 28/072

40YY 51/084

90BG 35/068

30BB 05/022

Ένα δωμάτιο γεμάτο ενέργεια για πειραματισμούς

Δώστε ενέργεια συνδυάζοντας Heart Wood με ζωντανά πράσινα

Βοηθήστε το ροζ να αναδειχτεί, συνδυάζοντας το Heart Wood με ζωηρά πράσινα. Η ζωντάνια αυτού του χρωματικού συνδυασμού προσθέτει μια δόση ενέργειας σε κάθε δωμάτιο και δημιουργεί μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα. Γιατί να μη δοκιμάσετε και μερικά σχέδια στον τοίχο;

Ποιες αποχρώσεις;

Χρώμα της χρονιάς 2018 - Heart Wood 10YR 28/072

90YY 52/138

07GG 07/143

Θέλετε κι άλλες προτάσεις με το Χρώμα της χρονιάς 2018 της Vivechrom; Ξεφυλλίστε το έντυπο Colours 2018.

Μπορείτε επίσης να δείτε κι άλλα άρθρα με το Χρώμα της χρονιάς 2018:

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...