Συνδυασμός ροζ και μπλε σε σαλόνι

Βρείτε ένα μοντέρνο μοτίβο χρώματος με το χρώμα της χρονιάς 2018

Απλοί τρόποι για να ανανεώσετε το σπίτι σας με το Χρώμα της χρονιάς 2018 της Vivechrom

Συνδυάστε το απαλό ροζ Heart Wood, το Χρώμα της χρονιάς 2018 της Vivechrom, με μια μεγάλη γκάμα ευέλικτων και εμπνευσμένων απ' τη φύση μπλε και πράσινων που ταιριάζουν σε όλα τα δωμάτια, σε όλες τις περιστάσεις και σε όλες τις ηλικίες.

Τα χρώματα για μία "κοινωνική" κουζίνα

Μπλε και λευκή κουζίνα

Ένα απαλό μπλε δίπλα σε ένα υπόλευκο χρωματικό συνδυασμό με μια πινελιά στην απόχρωση Heart Wood προσθέτει μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια και ταυτόχρονα "ζεσταίνει" τις ψυχρότερες αποχρώσεις. Είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να δώσετε άμεσα ζεστασιά στα πιο ψυχρά δωμάτια. Συμπληρώστε το λουκ με ξύλινα αξεσουάρ σε φυσικές αποχρώσεις για μοντέρνα και στιλάτη ατμόσφαιρα.

Ποιες αποχρώσεις;

Χρώμα της χρονιάς 2018 - Heart Wood 10YR 28/072

90BG 17/090

90BG 35/068

Ένα παιδικό δωμάτιο όπου θα μεγαλώσουν τα παιδιά σας

Ρίγες σε παιδικό δωμάτιο

Τα παιδιά σας μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο; "Παίξτε" με την έννοια του κοινού δωματίου, "ενώνοντας" τα δύο κρεβάτια με μεγάλες οριζόντιες λωρίδες. Εδώ, χρησιμοποιήσαμε μπλε του ουρανού και κρεμώδες κίτρινο μαζί με το Heart Wood, για να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα, η οποία θα είναι και cool αλλά και παιχνιδιάρικη, ενώ ταιριάζει σε παιδιά διαφορετικών ηλικιών και φύλου. Μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε μια λεπτομέρεια στο πλαίσιο του παράθυρου με το Heart Wood για ένα δυναμικό αποτέλεσμα.

Χρήσιμη συμβουλή: Οι οριζόντιες χρωματικές λωρίδες κάνουν το δωμάτιο να μοιάζει πιο πλατύ, ενώ οι κάθετες λωρίδες το κάνουν να μοιάζει πιο ψηλό.

Ποιες αποχρώσεις;

Χρώμα της χρονιάς 2018 - Heart Wood 10YR 28/072

40YY 51/084

30BG 56/045

Χαλαρώστε με οριζόντια διχρωμία

Εφέ διαχωρισμού σε παιδικό δωμάτιο

Ένας τοίχος με δύο αποχρώσεις μπορεί να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, που μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα, ενώ αν χρησιμοποιήσετε αυτές τις εμπνευσμένες απ' τη φύση αποχρώσεις, μπορείτε να χαρίσετε στο χώρο σας μία ανανεωμένη και ζεστή ατμόσφαιρα. Αναφορικά με τους χρωματικούς συνδυασμούς, μια σκουρότερη απόχρωση είναι πιο αποτελεσματική κάτω από μια πιο απαλή απόχρωση. Ως τελική νότα, χρησιμοποιήστε το Heart Wood για να τονίσετε κάποια σημεία, όπως τα πλαίσια των παραθύρων.

Ποιες αποχρώσεις;

Χρώμα της χρονιάς 2018 - Heart Wood 10YR 28/072

72BG 75/023

Ακολουθεί ένας εύκολος οδηγός για να βάψετε οριζόντια διχρωμία.

 

Θα θέλατε ένα τοίχο με οριζόντια διχρωμία;

Φτιάξτε τον μόνοι σας, ακολουθώντας τον αναλυτικό οδηγό για να δημιουργήσετε αυτό το απλό εφέ με δύο αποχρώσεις

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...