Ακρυλικά Χρώματα

Οι καιρικές συνθήκες και η φυσική φθορά που επιφέρει ο χρόνος επηρεάζουν πολλαπλώς το σπίτι σας, όμως τα ακρυλικά χρώματα έχουν τη δυνατότητα να το μεταμορφώσουν και να το προστατεύσουν. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να βάψετε το εξωτερικό του σπιτιού σας για να το προστατέψετε αποτελεσματικά. Βάφοντας τους τοίχους με τα κορυφαία ακρυλικά χρώματα Vivechrom, θα προστατέψετε το σπίτι σας από ήλιο, βροχή, χιόνι, υγρασία και μούχλα. Έτσι θα δώσετε μακροχρόνια προστασία και μεγαλύτερη αξία στο σπίτι σας, και σίγουρα θα νιώθετε φανταστικά κάθε φορά που περνάτε την εξώπορτα.

Δείτε την μεγάλη γκάμα ακρυλικών χρωμάτων της Vivechrom και βρείτε το καλύτερο χρώμα για εξωτερικούς τοίχους.

To No1 ακρυλικό χρώμα στην Ελλάδα είναι το Vivecryl Eco, μια ασπίδα προστασίας για όμορφα σπίτια που αντέχουν στο χρόνο, και με νέα τεχνολογία που αποτρέπει σε μέγιστο βαθμό τη δημιουργία λεκέδων (φαινόμενο που περιγράφεται σαν leaching ή snail effect). Εάν χρειάζεστε εξαιρετική μόνωση εξωτερικών τοίχων από την υγρασία και τέλεια κάλυψη τριχοειδών και μικρορωγμών, προτιμήστε το Vivecryl Elastic Eco, οικολογικό ελαστομερές μονωτικό και χρώμα τοίχων. Εάν βρίσκεστε σε περιοχή με ακραίες καιρικές συνθήκες, όπως βουνό ή θάλασσα, προτιμήστε Vivecryl Silicone Eco, το οικολογικό σιλικονούχο ακρυλικό χρώμα που αδιαβροχοποιεί και αναπνέει. Εάν απαιτούνται θερμομονωτικές ιδιότητες για εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του φιλμ από τη μούχλα, προτιμήστε το Vivecryl Thermoelastic Eco, οικολογικό θερμοπροστατευτικό μονωτικό χρώμα.

Αν αναζητάτε μια οικονομική και αξιόπιστη λύση όπου χρειάζεται συχνή επαναβαφή και φρεσκάρισμα, μπορείτε να επιλέξετε το Vive Acrylic, ενώ η πιο οικονομική λύση όπου δεν απαιτούνται ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι το Fit Acrylic.

Για επιφάνειες από μπετό όπως τοίχους και δάπεδα, αυλές, γήπεδα, σκάλες, πεζοδρόμια, γκαράζ κλπ, μπορείτε να επιλέξετε ένα μπετόχρωμα, ή αλλιώς τσιμεντόχρωμα. Το τσιμεντόχρωμα είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο για να εφαρμόζεται, είτε σαν σύστημα είτε απευθείας, σε τσιμεντένιες επιφάνειες, προσφέροντας προστασία όχι μόνο στην επιφάνεια αλλά και στον οπλισμό, όταν είναι σκυρόδεμα. Η Vivechrom διαθέτει το Betochrom Διαλυτικού και το Betochrom Νερού.

Για οποιοδήποτα απορία μη διστάσετε να επικοινωνήστε με την γραμμή Τεχνικής Υποστήριξης της Vivechrom καλώντας στο 801 11 55600 από σταθερό τηλέφωνο (καθημερινές, 8:00-16:00) ή στέλνοντας email στο contact@vivechrom.gr

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...