Αυλή σπιτιού με τραπέζι

Μην παραμελείτε το εξωτερικό Βάψιμο του σπιτιού σας

Το εξωτερικό βάψιμο σπιτιού είναι πολύ σημαντικό για να το προστατέψετε και να του χαρίσετε ωραία εμφάνιση και προσωπικότητα.

Βάφοντας τοίχους, παράθυρα, ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες με τα κορυφαία χρώματα Vivechrom, θα το προστατέψετε αποτελεσματικά από ήλιο, βροχή, υγρασία, μούχλα και σκουριά. Έτσι θα έχετε μακροχρόνια προστασία και μεγαλύτερη αξία για το σπίτι σας και σίγουρα θα νιώθετε φανταστικά κάθε φορά που περνάτε την εξώπορτα.

Σπίτι στην εξοχή

 

Μετατρέψτε την αυλή ή το μπαλκόνι σας σε ένα επιπλέον χώρο όπου μπορείτε να δειπνήσετε, να χαλαρώσετε και να ψυχαγωγηθείτε. Τοίχοι, έπιπλα και γλάστρες, όμορφα βαμμένα με γλυκές παστέλ αποχρώσεις θα κάνουν την αυλή σας τόπο χαλάρωσης και κοινωνικοποίησης - το ιδανικό μέρος για κουβεντούλα και φαγητό με παρέα. 

Αυλή με τραπέζι και καρέκλες και δέντρο ελιάς


Βάλτε χρώμα με εξωτερικό βάψιμο σπιτιού και δώστε χαρακτήρα με γλάστρες, φαναράκια και μαξιλάρια. Ταράτσες, μπαλκόνια και κηπάκια θα γίνουν πιο φιλόξενα στη στιγμή. 

Μπαλκόνι βαμμένο με μπλε απόχρωση με μαξιλάρες και πουφ

Αν έχετε παλιές καρέκλες που ξεθώριασαν μην τις πετάξετε - βάψτε τες! Βάψτε επίσης ξύλινα καφάσια και φτιάξτε ένα χαλαρό αλλά πολύχρωμο σκηνικό όπου θα μπορείτε να περνάτε τα απογεύματά σας. Τέλος, φρεσκάρετε τις γλάστρες σας, βάλτε οδηγίες για τη φροντίδα των φυτών ή γράψτε έξυπνες ατάκες. Πρακτικό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό!  

Αυλή σπιτιού με τραπέζι καρέκλες και φυτά

Έχετε μεταλλικά διακοσμητικά που χρειάζονται ένα καλό φρεσκάρισμα; Δείτε το βίντεο και ακολουθήστε τα βήματα, με τη βοήθεια του Vivemetal! 
Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...