Βάψιμο Εξωτερικού Τοίχου με Ακροκέραμο

Διακόσμηση Εξωτερικής Εισόδου Σπιτιού σαν Παλαιό Σινεμά!

Είναι Μάρτιος του 1895. Η πρώτη κινηματογραφική ταινία στην ιστορία είναι γεγονός και είναι η «Έξοδος από το εργοστάσιο Λυμιέρ» που θα προβληθεί στο ΒίντερΓκάρντεν του Βερολίνου.

Από τότε μέχρι και σήμερα έχουν μεσολαβήσει πολλά στάδια εξέλιξης στον παγκόσμιο κινηματογράφο για να φτάσουμε από το «παλαιό σινεμά» στις 3D ταινίες που βλέπουμε σήμερα σε πολυκινηματογράφους. Αν και στην αρχή ήταν όλα ασπρόμαυρα, δειλά δειλά το χρώμα άρχισε να κάνει την εμφάνισή του στις ταινίες που προβάλλονταν, δημιουργώντας μας μια υπέροχη νοσταλγική διάθεση για τα παλαιά χρόνια. Γι’αυτό το παλαιό σινεμά θα είναι πάντα στις καρδιές μας! Θα σας άρεσε τα χρώματα των εξωτερικών τοίχων του σπιτιού σας να θυμίζουν παλαιά ταινία;

Βάψιμο Εξωτερικού Τοίχου με Χρώμα Ακροκέραμο

Ξέρετε τι είναι το ακροκέραμο; Κυριολεκτικά σημαίνει ακριανό κεραμίδι στην οροφή ενός σπιτιού. Βάψτε τους τοίχους στο εξωτερικό του σπιτιού σας με την απόχρωση του ακροκέραμου της φωτογραφίας για να δημιουργήσετε ένα κουκλίστικο σπίτι. Η διακόσμηση της εξωτερικής εισόδου του σπιτιού σας θα μυρίζει παλαιά Αθήνα.

Πέρα από καλαίσθητα, τα χρώματα για εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού οφείλουν να έχουν άριστη ποιότητα αφού αποτελούν επένδυση χρόνων. Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να βάψετε το εξωτερικό του σπιτιού σας όποια στιγμή θελήσετε. Εμπιστευτείτε το ματ ακρυλικό χρώμα εξωτερικής χρήσης Vivecryl Eco της Vivechrom, με εξαιρετικές αντοχές στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και μεγάλη διάρκεια ζωής. Θα κάνει τη σχέση σας με το εξωτερικό του σπιτιού σας μια σχέση ανεμελιάς, αφού οι αποχρώσεις στους τοίχους θα διατηρηθούν φρέσκιες για πολλά χρόνια, όπως και η διάθεσή σας κάθε φορά που θα μπαίνετε στο σπίτι σας!

Στης Πόλης τον Αχό Βάλε Γκρι Ουδέτερο κι Ένα Τσακ Λευκό

Βάψιμο Εξωτερικού Τοίχου με Γκρι Χρώμα

Αν μένετε στην πόλη και έχετε τη δυνατότητα ν’ αλλάξετε τη διακόσμηση της εισόδου της πολυκατοικίας, τότε το ουδέτερο γκρι είναι το χρώμα κλειδί για την πρόσοψη του κτιρίου. Η πολυκατοικία θα μοιάζει κατόπιν με σπίτι σε ασπρόμαυρη ταινία, πόσο μάλλον αν το κτίριο είναι νεοκλασικό. Βάψτε με λευκό χρώμα το περίγραμμα των παραθύρων και με μαύρο τυχόν προστατευτικά κάγκελα. Στα πλεονεκτήματα του γκρι χρώματος για τους εξωτερικούς τοίχους, είναι ότι αποτελεί το ιδανικό χρώμα για να καμουφλάρει το καυσαέριο που ποτίζει με τα χρόνια τους τοίχους ενός κτιρίου μέσα στην πόλη!

Extra Tip: Στεγανώστε την ταράτσα σας τους καλοκαιρινούς μήνες, για να σας βρει ο χειμώνας πανέτοιμους χωρίς έγνοιες. Εμπιστευτείτε το ISOTOP PU HYBRID, το υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών νέας τεχνολογίας, με βάση ακρυλικής πολυουρεθάνης νερού. Η μεμβράνη που σχηματίζει είναι αδιαπέραστη από την υγρασία, τα λιμνάζοντα νερά και τον πάγο και προσφέρει maximum στεγάνωση με προβλεπόμενη διάρκεια ζωής 25 χρόνια! Δείτε το βίντεο για να μάθετε πώς να στεγανώσετε την ταράτσα σας!

Δείτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης για το εξωτερικό του σπιτιού σας στο website της Vivechrom!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...