Στεγανωτικά Ταρατσών

Η στεγανοποίηση της ταράτσας αποτελεί μια αποτελεσματική παρέμβαση για την εξοικονόμηση ενέργειας του κτιρίου. Οι καιρικές συνθήκες, όπως η βροχή, η υγρασία, το χιόνι και ο πάγος μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα σε ένα κτίριο.  Επιπλέον, η φυσική φθορά του κτιρίου που επέρχεται από το πέρασμα του χρόνου, συχνά επιφέρει μικρές ρωγμές, που αν δεν γεφυρωθούν σωστά, δημιουργούν δίοδο για το νερό. Εάν, λοιπόν, δεν έχετε κάνει στεγάνωση ταράτσας, τα νερά θα αρχίσουν παροδικά να διαπερνούν την επιφάνεια, προκαλώντας μούχλα, μαύρες κηλίδες, φουσκώματα ή άλλα προβλήματα, ενώ το κόστος που θα χρειάζεται να δαπανείτε για να απαλλαγείτε από την υγρασία αφενός, και αφετέρου να επιτύχετε θερμική άνεση στο σπίτι σας, διαρκώς θα αυξάνεται.

 

Το κατάλληλο προιόν

Η στεγανοποίηση της ταράτσας σας γίνεται εύκολη υπόθεση με τη βοήθεια των κορυφαίων στεγανωτικών ταρατσών από την Vivechrom.

  • Το ISOTOP PU HYBRID της Vivechrom, το κορυφαίο, νέας τεχνολογίας στεγανωτικό πολυουρεθάνης για ταράτσες, βάσεως νερού που προσφέρει maximum στεγάνωση ταράτσας με προβλεπόμενη διάρκεια ζωής 25 χρόνια. Δημιουργεί μια ελαστική μεμβράνη που το κάνει αδιαπέραστο από υγρασία, λιμνάζοντα νερά και πάγο. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένο ψυχρό χρώμα με υψηλή ανακλαστικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία 92%. Έτσι, μειώνει σημαντικά τη θερμοκρασία της ταράτσας το καλοκαίρι και την κρατάει στεγανή το χειμώνα, ελαττώνοντας την ανάγκη χρήσης του κλιματιστικού και συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας.
  • Το VIVE ROOF αποτελεί την οικονομική και αξιόπιστη λύση στη στεγάνωση ταράτσας. Έχει υψηλή ελαστικότητα και αντοχή στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και είναι πιστοποιημένο ψυχρό χρώμα, με υψηλή τιμή ανακλαστικότητας (SR), υψηλό συντελεστή εκπομπής (ε) και υψηλό δείκτη ανακλαστικότητας απο την ηλιακή ακτινοβολία. Μειώνει σημαντικά τη θερμοκρασία της ταράτσας το καλοκαίρι από 3-5˚C μειώνοντας έτσι την ανάγκη χρήσης κλιματισμού και συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Για να μονώσετε αποτελεσματικά την ταράτσα σας:

  1. Δείτε την πρόβλεψη καιρού και βεβαιωθείτε ότι δεν θα βρέξει όταν θα πραγματοποιήσετε την εφαρμογή
  2. Συγκεντρώστε τα προϊόντα και τα εργαλεία που θα χρειαστείτε
  3. Καθαρίστε την ταράτσα ώστε η επιφάνεια να είναι ελεύθερη από σκουπίδια, σκόνες κλπ, και φροντίστε να είναι στεγνή
  4. Στοκάρετε ρωγμές, ασταρώστε την επιφάνεια
  5. Εφαρμόστε όποιο από τα στεγανωτικά ταρατσών της Vivechrom επιλέξετε σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία

 

Για οποιοδήποτα απορία μη διστάσετε να επικοινωνήστε με την γραμμή Τεχνικής Υποστήριξης της Vivechrom καλώντας στο 801 11 55600 από σταθερό τηλέφωνο (καθημερινές, 8:00-16:00) ή στέλνοντας email στο contact@vivechrom.gr

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...