Συμβουλές για Μόνωση Ταράτσας

Στεγανοποίηση Ταράτσας: Ομπρέλα Προστασίας για το Σπίτι σας

Η ταράτσα του σπιτιού μας είναι μια ομπρέλα προστασίας και αγάπης! Αναρωτιέστε πώς θα τη μονώσετε;

Το φθινόπωρο είναι ιδανική εποχή για την ανανέωση του σπιτιού μας καθώς και για να φέρουμε εις πέρας τεχνικές εργασίες που έχουν στόχο την προστασία του. Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε άλλη δημιουργική διαδικασία αναβάθμισης του χώρου σας, είναι πρωταρχικής σημασίας να διασφαλίσετε το απολύτως βασικό: την προστασία του ενόψει του χειμώνα που είναι καθοδόν και, για αυτό το λόγο, η στεγανοποίηση της ταράτσας βρίσκεται συνήθως στις πρώτες θέσεις της λίστας με τις προτεραιότητες για το φρεσκάρισμα του σπιτιού.

Υγρασία και Μόνωση Ταράτσας

Πράγματι, η μόνωση της ταράτσας αποτρέπει μια σειρά από προβλήματα που προκύπτουν από την υγρασία, τα λιμνάζοντα νερά αλλά και τον πάγο (υγρασία στο ταβάνι, αντιαισθητικά φουσκώματα στους σοβάδες, η -άκρως ανθυγιεινή- μούχλα κ.α.). Ειδικά αν τα παραπάνω έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους σε κάποια γωνιά του σπιτιού όπου η υγρασία εισχωρεί από την ταράτσα, η στεγάνωση ταράτσας δεν συστήνεται απλώς ως προληπτικό μέτρο αλλά κρίνεται απαραίτητη… χτες! 

Το ερώτημα που προκύπτει σε αυτό το σημείο είναι καταρχήν τί μόνωση να κάνετε στην ταράτσα σας και αμέσως μετά, ποιο είναι το πιο κατάλληλο προϊόν για να κάνετε τη στεγάνωση που θα κρατήσει στο χρόνο εύκολα και χωρίς πολλές απαιτήσεις.

Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το -νέας τεχνολογίας- υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ISOTOP PU HYBRID που προσφέρει maximum στεγάνωση με διάρκεια ζωής 25 χρόνια, πιστοποιημένο από το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο στην Ισπανία, Instituto de Ciencias de la Construcción Eduardo Torroja. (European Technical Assessment ETA- 17/0924).

Η σύνθεσή του είναι πρωτοποριακή, με βάση την ακρυλική πολυουρεθάνη νερού, προσφέρει υψηλή ελαστικότητα, ισχυρή πρόσφυση και εξαιρετική αντοχή ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες από 80ο C έως και -25ο C, προστατεύοντας έτσι την ταράτσα μας χειμώνα - καλοκαίρι.

Μόνωση Ταράτσας με Υβριδικό Ελαστομερές Στεγανωτικό

Η -υπερ-ανθεκτική στον ήλιο και τη βροχή- μεμβράνη που σχηματίζει είναι αδιαπέραστη από την υγρασία, τα λιμνάζοντα νερά και τον πάγο, ενώ εμποδίζει και την επικάθιση ρύπων. Με το ISOTOP PU HYBRID η ταράτσα αποκτά γρήγορη επιφανειακή σκληρότητα, με εύκολη βατότητα (χωρίς να κολλάει) ενώ χάρη στην ελαστικότητα της σύνθεσής του, το προϊόν γεφυρώνει μικρές ρωγμές και αρμούς. Παράλληλα, πρόκειται για ένα πρακτικό προϊόν, ιδιαίτερα εύχρηστο (είναι έτοιμο για χρήση, δεν χρειάζεται αραίωση) που απλοποιεί τη διαδικασία στεγάνωσης της ταράτσας. Επιπλέον, το ISOTOP PU HYBRID είναι πιστοποιημένο ψυχρό χρώμα με υψηλή ανακλαστικότητα (92% αντανάκλαση της ηλιακής ακτινοβολίας) και λευκότητα. Αυτό σημαίνει ότι μειώνει σημαντικά τη θερμοκρασία της ταράτσας το καλοκαίρι και την κρατάει στεγανή το χειμώνα, ελαττώνοντας έτσι την ανάγκη χρήσης του κλιματιστικού και συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το προϊόν που έρχεται να προστατεύσει και να μεταμορφώσει την ταράτσα σας; Βρείτε όλες τις πληροφορίες για το ISOTOP PU HYBRID. Παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό βίντεο που θα λύσει τις απορίες σας σχετικά με την εφαρμογή του!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...