Ροδοκόκκινο Χρώμα στη Διακόσμηση Δωματίου

Χρώματα για τον Τοίχο του Δωματίου σας από την Ινδία

Πιάστε μια υδρόγειο σφαίρα και με τα δάχτυλά σας ταξιδέψτε βήμα - βήμα προς τα δεξιά. Θα συναντήσετε στο δρόμο ένα μέρος του πλανήτη, που ακούει στο όνομα Ινδία. Σ’ αυτό το κομμάτι του παζλ της γης, οι άνθρωποι μιλούν περισσότερες από 22 γλώσσες και φτιάχνουν κάποια από τα πιο πικάντικα και χρωματιστά φαγητά του κόσμου όλου! Θέλετε μια διακόσμηση δωματίου που να θυμίζει την Ινδία;

Βάψτε τους τοίχους του υπνοδωματίου σας στις αποχρώσεις του κόκκινου, όπως το σκούρο ροδοκόκκινο της φωτογραφίας. Άλλωστε τα καλύτερα ταξίδια λένε πως γίνονται με το μυαλό. Τι λέτε, θα δοκιμάσετε;

Ένας Ροζ Ελέφαντας Προσγειώνεται στο Υπνοδωμάτιο σας!

Ο ελέφαντας θεωρείται ιερό ζώο στην Ινδία, αφού μία από τις Θεότητες του Ινδουισμού είναι ο Θεός Γκανέσα, που παριστάνεται με το κεφάλι του ζώου. Θεωρείται ο Θεός των τεχνών, των γραμμάτων και της σοφίας. Ως εκ τούτου, θα δείτε πολύ συχνά να αποτυπώνονται ροζ και κόκκινοι ελέφαντες στα διακοσμητικά αντικείμενα, τα υφάσματα και τους τοίχους των σπιτιών στην Ινδία με τη μορφή χρωματιστών τοιχογραφιών.

Βάψτε με σκούρο ροζ-κόκκινο χρώμα τον τοίχο του υπνοδωματίου σας πίσω από το κρεβάτι, για να φέρετε όλο τον χρωματιστό αέρα του ινδικού πολιτισμού στο μαξιλάρι και στη διάθεσή σας. Εμπιστευτείτε το οικολογικό πλαστικό χρώμα NEOPAL ECO της Vivechrom με άψογο ματ φινίρισμα, που θα κρατήσει αναλλοίωτα τα χρώματα στους τοίχους για πολλά χρόνια!

Αν επιθυμείτε να βάψετε με κάποιο άλλο προϊόν, δείτε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα για την απόχρωση της φωτογραφίας!

Η διακόσμηση του υπνοδωματίου συμπληρώνεται με χρωματιστά κεντητά μαξιλάρια και αρωματικά στικς και είστε έτοιμοι να πάτε με τον νου σας σε μέρη μαγικά κάθε φορά που θα ξαπλώνετε στην κρεβατοκάμαρά σας!

Αν μένετε σε φοιτητικό σπίτι και θέλετε ν’ αποφύγετε τα σκούρα χρώματα στους τοίχους, μπορείτε ν’ αγοράσετε ένα κομμάτι κόντρα πλακέ θαλάσσης που θα βάψετε με οικολογική ριπολίνη νερού AQUACHROM ECO στο χρώμα που θέλετε και θα το ακουμπήσετε στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι. Θα έχετε προσθέσει την πινελιά του ροζ στο δωμάτιό σας ενώ θα μπορεί να χρησιμεύσει και σαν κεφαλάρι ή σαν πίνακας ανακοινώσεων. Τρία σε ένα!

Μήπως δε θέλετε να βάψετε άμεσα; Αποθηκεύστε τα προϊόντα που επιθυμείτε στη λίστα αγορών στο site της Vivechrom ή γραφτείτε στο newsletter για να λαμβάνετε σε email πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης και αναλυτικές οδηγίες υλοποίησης. Καλή σας απόλαυση!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...