Ουδέτερα Χρώματα στη Διακόσμηση Παδικού Δωματίου

Πείτε ναι στα Ουδέτερα Χρώματα για το Παιδικό Δωμάτιο!

Γνωρίζετε πόσο πολύ χαλαρώνουν τα παιδιά όταν έρχονται σε επαφή με τη φύση; Μπορείτε να το διαπιστώσετε πηγαίνοντάς τα μια βόλτα ν’ αγναντέψουν τη θάλασσα ή σ’ ένα βουνό που θα τ’ αφήσετε να σκάψουν στο χώμα και να φυτέψουν ένα λουλούδι μόνα τους. Αυτό συμβαίνει χάρη στα χρώματα που βρίσκουμε στη φύση.

Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να επισκέπτεστε συχνά τη φύση με τα παιδιά σας, τότε δώστε έμφαση στη διακόσμηση του παιδικού δωματίου, επιλέγοντας ουδέτερα χρώματα για το βάψιμο των τοίχων του παιδικού δωματίου.

Τριχρωμία στους Τοίχους για Εύστροφα Παιδιά

Όσο πιο πολλά ερεθίσματα δώσετε στα παιδιά όταν ακόμη είναι βρέφη, τόσο πιο γρήγορα θα είναι ικανά να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά με το περιβάλλον και να λειτουργήσουν με ευστροφία στη σκέψη και τις δράσεις τους! Ένα από τα πιο ισχυρά ερεθίσματα που μπορείτε να δώσετε σ’ ένα παιδί είναι το χρώμα. Επιλέξτε γήινες τονικές αποχρώσεις του πράσινου και βάψτε τους τοίχους του παιδικού δωματίου σχηματίζοντας τρία επίπεδα με διαφορετικά χρώματα. Το οικολογικό πλαστικό χρώμα NEOPAL ECO της Vivechrom αποτελεί ιδανική επιλογή για την καλή υγεία του μωρού σας αλλά και για να διατηρήσετε ζωντανές τις αποχρώσεις στους τοίχους για χρόνια. Άλλωστε τα συγκεκριμένα χρώματα αποτελούν διαχρονική επιλογή από την βρεφική μέχρι και την ενήλικη ζωή του παιδιού σας.

Για να είστε σίγουροι ότι το χρώμα θα φτάσει, διαβάστε πώς να υπολογίσετε τη σωστή ποσότητα χρώματος και προμηθευτείτε το από το πλησιέστερο κατάστημα κοντά σας!

Ουδέτερα Χρώματα για Βάση στη Διακόσμηση Παιδικού Δωματίου

Ουδέτερο Χρώμα στους Τοίχους του Παιδικού

Το να χρησιμοποιήσετε ουδέτερα χρώματα για το παιδικό δωμάτιο σημαίνει ότι θα υπάρχει άπλετος χώρος στους τοίχους, για να τους διακοσμήσετε με φωτογραφίες, τις ζωγραφιές και τα καλλιτεχνήματα του παιδιού σας. Επιλέξτε μαζί τα αγαπημένα του χρώματα και γεμίστε άφοβα του τοίχους. Το ουδέτερο χρώμα στον τοίχο επιτρέπει να υπάρχει περισσότερη πληροφορία στην υπόλοιπη διακόσμηση, έτσι μπορείτε να κάνετε accessorizing με διακοσμητικά, χαλιά και έπιπλα σε πιο τολμηρά χρώματα! Ειδικά αν πολλά από αυτά τα έχετε ήδη και προσπαθείτε να τα ταιριάξετε μέσα στο χώρο, τα ουδέτερα χρώματα θα σας λύσουν τα χέρια.

Διακόσμηση Παιδικού Δωματίου με Ουδέτερα Χρώματα

Extra tip: Χρησιμοποιήστε κάποιο χρώμα για ξύλο όπως η οικολογική ριπολίνη νερού AQUACHROM ECO της Vivechrom με πρώτες ύλες νέας τεχνολογίας για να βάψετε την κούνια του μωρού. Έτσι θα δώσετε στυλ στο κρεβατάκι που θα φιλοξενήσει για τα επόμενα χρόνια ή που ήδη φιλοξενεί το μωρό σας!

Aν χρειάζεστε κάποια συμβουλή για τους συνδυασμούς χρωμάτων και τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου, μπορείτε, προτού ξεκινήσετε να βάφετε, να χρησιμοποιήσετε τη Δωρεάν Υπηρεσία Επαγγελματία Διακοσμητή της Vivechrom.

Δείτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο στο website και στη σελίδα της Vivechrom στο Facebook!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...