Διχρωμία στο σαλόνι με γκρι-πράσινο Δροσερή Χαραυγή και το χρώμα της άμμου

Μάθετε τα Πάντα για το Χρώμα της Χρονιάς 2020!

Ανακαλύψτε πώς εμπνευστήκαμε τη Δροσερή Χαραυγή 45GY 55/052, το Χρώμα της Χρονιάς 2020 της Vivechrom, και μάθετε πώς μπορεί να μεταμορφώσει το σπίτι σας

Κάθε χρόνο, οι ειδικοί της Vivechrom στο χρώμα μεταφράζουν τις παγκόσμιες τάσεις του design στο νέο χρώμα της χρονιάς. Στη συνέχεια, δημιουργούμε 4 υπέροχες συμπληρωματικές παλέτες που ταιριάζουν σε κάθε στυλ σπιτιού.

Το 2020 είναι η αρχή μιας νέας δεκαετίας, μιας νέας αρχής και ο κόσμος είναι γεμάτος από μελλοντικές προοπτικές και προκλήσεις. Έτσι επιλέξαμε ένα χρώμα που μας βοηθάει να εκτιμήσουμε τα πιο ανθρώπινα στοιχεία μας και να δώσουμε στο σπίτι μας «το ανθρώπινο άγγιγμα». Το χρώμα αυτό βρίσκεται στις απαλές, ρευστές αποχρώσεις και στην ηρεμία του 
πρωινού ουρανού…Έτσι εμπνευστήκαμε τη Δροσερή Χαραυγή 45GY 55/052.

Η Δροσερή Χαραυγή αποπνέει μια αύρα ηρεμίας και καθαρότητας. Εμπνευσμένη από τον ορίζοντα τη στιγμή που χαράζει, είναι μια απαλή, ρευστή απόχρωση που κινείται μεταξύ πράσινου, γκρι και μπλε. Η εντύπωση που δημιουργεί, αλλάζει ανάλογα με τις αποχρώσεις με τις οποίες συνδυάζεται, καθιστώντας την μια υπέροχη, ευέλικτη απόχρωση. 

Εδώ θα εξερευνήσουμε τους τρόπους με τους οποίους το Χρώμα της Χρονιάς 2020, η Δροσερή Χαραυγή 45GY 55/052, μπορεί να μεταμορφώσει το σπίτι σας...

Οι απαλοί αμμώδεις τόνοι δημιουργούν ένα χαλαρωτικό σαλόνι με το Χρώμα της Χρονιάς 2020

Το ευέλικτο Χρώμα της Χρονιάς 2020, η Δροσερή Χαραυγή45GY 55/052, μοιάζει να αλλάζει ελαφρώς, ανάλογα με τις αποχρώσεις με τις οποίες συνδυάζεται. Στην παραπάνω εικόνα, χρησιμοποιείται με μία απόχρωση της άμμου για να δημιουργήσει έναν χαλαρωτικό και άνετο χώρο για συγκέντρωση στην ευεξία και τη θετική διάδραση. Τα άνετα και αναπαυτικά μαξιλάρια και ριχτάρια, τα ζεστά ξύλινα αξεσουάρ και τα φυτά εσωτερικού χώρου που φτιάχνουν τη διάθεση, ολοκληρώνουν αυτό το ανάλαφρο και αέρινο στυλ.

Με ποια χρώματα;

Φωτεινές αντιθέσεις μαύρου - λευκού σε μία μοντέρνα κουζίνα με το Χρώμα της Χρονιάς

Μαύρα-γκρι ντουλάπια και ζωηρός κίτρινος τοίχος στην κουζίνα


Αυτή η κουζίνα διαθέτει ένα όμορφο στυλ γεμάτο αυτοπεποίθηση, όπου τα ντουλάπια σε μαύρο του γραφίτη, ο λευκός πάγκος που κάνει αντίθεση και ο ζωηρός κίτρινος τοίχος ξεχωρίζουν σε σχέση με την ήρεμη κάθετη λωρίδα της Δροσερής Χαραυγής 45GY 55/052. Σε αυτό το μείγμα, το ευέλικτο Χρώμα της Χρονιάς 2020 αποκτά ένα ασυνήθιστο παστέλ εφέ, που προσδίδει μεγαλύτερο βάθος στο στυλ.

Χάρη στα πολύχρωμα έπιπλα και τα παιχνιδιάρικα αξεσουάρ, η ατμόσφαιρα είναι αισιόδοξη και ηλιόλουστη.

Με ποια χρώματα;

Μια ήρεμη και γαλήνια κρεβατοκάμαρα με το Χρώμα της Χρονιάς 2020

Μωβ χρώμα και πρασινο γκρι Δροσερή Χαραυγή στην κρεβατοκάμαρα


Αυτό το υπνοδωμάτιο είναι το τέλειο αντίδοτο για τους έντονους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής. Εδώ, η καθημερινή ζωή έχει συνδυαστεί με όμορφα και απλά βασικά αντικείμενα. Οι τοίχοι έχουν βαφτεί με το Χρώμα της Χρονιάς 2020, τη Δροσερή Χαραυγή 45GY 55/052, το οποίο εδώ αποκτά ένα θαμπό μινιμαλιστικό εφέ, σε συνδυασμό με τον τοίχο και το ταβάνι που είναι βαμμένα με τον ίδιο τόνο και ενεργούν σαν πλαίσιο ή κεφαλάρι του κρεβατιού.

Τα ακατέργαστα υλικά, όπως το λινό, το ξύλο και το μάρμαρο, δημιουργούν έναν χώρο για ανάπαυση και ανανέωση. 

Με ποια χρώματα;

Δημιουργήστε έναν ζεστό και εκφραστικό χώρο με τις χρωματικές τάσεις του 2020

Κυπαρισσί και πετρόλ για ένα δημιουργικό σαλόνι


Σε αυτό το ζεστό και δημιουργικό σαλόνι, πλούσια και κορεσμένα χρώματα, όπως το κυπαρισσί και το πετρόλ, συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια έντονη διάθεση. Το Χρώμα της Χρονιάς 2020, η Δροσερή Χαραυγή 45GY 55/052, αναλαμβάνει έναν καταπραϋντικό ρόλο σε αυτόν τον συνδυασμό χρωμάτων, παρέχοντας μία παλ αντίθεση που φέρνει ισορροπία στο στυλ.

Χάρη στη χειροποίητη ψάθα, το φυσητό γυαλί και τα λουλουδάτα μοτίβα, αυτό το δωμάτιο προσφέρει έναν τρόπο επανασύνδεσης με το παρελθόν, αλλά σε ένα πιο σύγχρονο περιβάλλον, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα που εμπνέει.

Με ποια χρώματα;

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα χρώματα σε έναν τοίχο; Μάθετε πως να δημιουργήσετε ένα δίχρωμο τοίχο.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...