Ανοιχτό Πράσινο Χρώμα στους Τοίχους του Παιδικού

Ιδέες για Διακόσμηση Μουσικού Παιδικού Δωματίου

Ακούμε μουσική όταν είμαστε χαρούμενοι. Ακούμε μουσική όταν είμαστε λυπημένοι. Ακούμε μουσική σχεδόν σε κάθε συναίσθημα που βιώνουμε. Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για να κάνετε στο παιδί σας από το να του δώσετε ερεθίσματα ν’ ασχοληθεί με τη μουσική. Και ένας εύκολος τρόπος είναι να τα εντάξετε στη διακόσμηση του παιδικού δωματίου!

Η μουσική είναι μια παγκόσμια γλώσσα με την οποία μπορούμε να εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματά μας χωρίς να μιλήσουμε γι’ αυτά. Τα παιδιά που ασχολούνται από μικρά με τη μουσική παρατηρείται ότι έχουν οξυμένη μνήμη και προσοχή ως ενήλικες, δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια, έχουν μεγαλύτερη πειθαρχία και αυτοέλεγχο. Το χρώμα στους τοίχους του δωματίου τους σε συνδυασμό με μουσικά ερεθίσματα μπορούν ν’ αποτελέσουν το έναυσμα για να μπουν στον μαγικό κόσμο της μουσικής!

Ανοιχτό Πράσινο για τους Λάτρεις της Μελωδίας

Μήπως τα παιδιά σας αγαπούν τη μελωδία; Βάψτε τους τοίχους του παιδικού δωματίου με μία ανοιχτή τονική απόχρωση του πράσινου και στη συνέχεια σχηματίστε διάφορα μουσικά σύμβολα στους τοίχους, όπως μία δίεση ή κάποιες νότες. Επιλέξτε μαζί με το παιδί ένα συγκεκριμένο σημείο στο δωμάτιο που θα είναι ο χώρος της μουσικής. Βάλτε μια βάση για την κιθάρα στον τοίχο και έτοιμο το μουσικό δωμάτιο! Εμπιστευτείτε το NEOPAL ULTRA RESIST της Vivechrom, το νέο πλαστικό ματ χρώμα με υδρόφοβη τεχνολογία, που απωθεί τους λεκέδες και θα γίνει ο καλύτερος συνοδοιπόρος στο ταξίδι του παιδιού σας προς το μαγικό κόσμο της μουσικής, διατηρώντας τις αποχρώσεις στους τοίχους του δωματίου του ζωντανές για χρόνια!

Αν δεν έχετε ξαναβάψει, μπορείτε προτού ξεκινήσετε, να διαβάσετε τη βασική λίστα εργασιών για το βάψιμο των τοίχων ώστε να τους ανανεώσετε εύκολα και γρήγορα!

Φωτεινό Κίτρινο Lime και Φιστικί για τους Drumers

Φωτεινό Κίτρινο και Φιστικί στη Διακόσμηση Παιδικού Δωματίου

Αν έχετε παρατηρήσει ότι τα παιδιά σας έχουν πολλή ενέργεια που πολλές φορές εκτονώνουν σε κατσαρόλες, ποτήρια και οτιδήποτε μπορεί να παράγει ήχο, είναι πολύ πιθανό να αγαπούν τους ρυθμούς και να έχουν έφεση στα κρουστά μουσικά όργανα. Επιλέξτε φωτεινό κίτρινο lime και φιστικί για το βάψιμο των τοίχων του παιδικού δωματίου και τοποθετήστε ένα σετ παιδικά drums σε κάποια γωνία του χώρου. Τα έντονα χρώματα στους τοίχους θα εντείνουν την προσοχή και την συγκέντρωσή τους την ώρα που μετράνε κάποιο ρυθμό βοηθώντας τα να μάθουν τους βασικούς ρυθμούς πιο γρήγορα και αποτελεσματικά!

Δείτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο στο website και στα social media της Vivechrom!

Η Vivechrom στο Facebook

Η Vivechrom στο YouTube

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...