Χρυσή ώχρα με γαλάζιο στο γραφείο

Χρώματα Τοίχων & Χρωματικά Εφέ

Χρώματα Τοίχων & Χρωματικά Εφέ

Εξερευνήστε δημιουργική σας πλευρά και διακοσμήστε το νέο σας σπίτι με τη νέα τάση: τα χρωματικά εφέ.


Επιλέγοντας ένα έντονο χρώμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σφραγίσετε με την προσωπικότητά σας το σπίτι σας, αλλά γιατί να μην πάτε ένα βήμα παραπέρα και να δημιουργήσετε μια πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα; Με τις ιδέες που σας προτείνουμε θα μεταμορφώσετε το σπίτι σας σε κάτι το εξαιρετικό, απλά χρησιμοποιώντας το χρώμα.

 

Δημιουργήστε με ombre


Το ombre δημιουργεί μια αιθέρια εμφάνιση που φαίνεται πραγματικά υπέροχα σε ένα χαρακτηριστικό τοίχο - ιδανικό αν θέλετε να έχετε διάφορα χρώματα στο συνδυασμό σας. Είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να μετριάσετε μια έντονη απόχρωση, αν ανησυχείτε ότι θα πέσει «βαρύ» στο χώρο σας ιδιαίτερα αν είναι μικρός. Για καλύτερα αποτελέσματα, δοκιμάστε φρέσκα έντονα χρώματα με πολλές αντιθέσεις, ή βαθύτερες παραπλήσιες αποχρώσεις που μπερδεύονται η μία με την άλλη για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα.

Τολμήστε με ρίγες


Ο πιο γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να αφήσετε τη σφραγίδα σας στο νέο σας σπίτι, είναι να δημιουργήσετε ρίγες σε έναν χαρακτηριστικό τοίχο. Σκεφτείτε πόσο φαρδιές θέλετε να είναι οι ρίγες και τολμήστε με φωτεινά χρώματα, όπως τα ζωντανά πορτοκαλί και μοβ. Στο υπόλοιπο δωμάτιο χρησιμοποιείστε ουδέτερα χρώματα και οι ρίγες θα ξεχωρίσουν. Προσπαθήστε να κάνετε κάθετες ρίγες ώστε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση του ύψους αν το ταβάνι σας είναι χαμηλό. Οι οριζόντιες ρίγες θα σας βοηθήσουν να κάνετε το χώρο να φαίνεται πιο μεγάλος, και θεωρούνται γενικά πιο παιχνιδιάρικες από τις κάθετες.

 

Πάθος για μοτίβα


Εάν έχετε πραγματικά παιχνιδιάρικη διάθεση, δημιουργήστε ρόμβους ή πολύχρωμους κύκλους, που είναι υπέροχοι τρόποι για να βάλετε μια πινελιά design στο χώρο σας. Όσο το λιγότερο τόσο το καλύτερο στα μοτίβα, για αυτό περιορίστε τα μοτίβα σε έναν χαρακτηριστικό τοίχο ή σε μία λεπτομέρεια για να φαίνεται και σαν έργο τέχνης. Προτιμήστε ένα ουδέτερο φόντο όπου είναι δυνατόν για να εξασφαλίσει ότι το μοτίβο σας θα ξεχωρίσει.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...