Τεχνική Ombre στη Διακόσμηση του Υπνοδωματίου

Φτιάξτε ένα Υπνοδωμάτιο Βγαλμένο από Παραμύθι

Μήπως όταν ήσαστε μικρό παιδί και σας διάβαζαν παραμύθια, προσπαθούσατε έπειτα να μιμηθείτε τους ήρωες του παραμυθιού στην πραγματική σας ζωή; Τα παραμύθια έχουν ένα μαγικό τρόπο να μας μεταφέρουν σε μια άλλη πραγματικότητα, σε μια ονειρεμένη ζωή όπου όλα είναι υπέροχα και ροζ. Ναι, το ροζ χρώμα είναι ένα χρώμα συνυφασμένο με τα παραμύθια και τη νεραϊδόσκονη των μαγισσών, που με το ραβδάκι τους μπορούσαν να σε μεταμορφώσουν σε κατσίκα ή βάτραχο μέχρι να πεις κύμινο! Δίπλα του στέκεται το πορτοκαλί που συμπληρώνει το σκηνικό με την φρεσκάδα του. Μπορεί να μην πιστεύουμε πια στις μαγικές ιδιότητες των μαγισσών, ωστόσο τα χρώματα στους τοίχους της κρεβατοκάμαράς μας, μπορούν να μας βοηθήσουν να ζήσουμε παραμυθένια!

Όποια απόχρωση ροζ ή πορτοκαλί χρώματος κι αν επιλέξετε για τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαράς σας, ένα είναι σίγουρο. Κάθε επόμενη μέρα που θα ανοίγετε τα μάτια σας και θα αντικρίζετε το χρώμα στον τοίχο, θα αφήνει στη μέρα σας την γλύκα των ονείρων της περασμένης νύχτας.

Απολαύστε Ένα Υπνοδωμάτιο σαν Λαχταριστό Κουφέτο

Επιλέξτε ανοιχτό ροζ σε αποχρώσεις του σομόν, για να βάψετε τους τοίχους του υπνοδωματίου σας. Θα πλημμυρίσει τον χώρο σας με τη γλυκιά γεύση που αφήνει στο στόμα ένα κουφέτο. Στην παραπάνω φωτογραφία εφαρμόζεται τεχνική «όμπρε» στους τοίχους. Αν σας αρέσει και θα θέλατε να την δοκιμάσετε στο δωμάτιό σας, δείτε το βίντεο με αναλυτικές οδηγίες για να μάθετε πώς να επιτύχετε το τέλειο ombre στον τοίχο σας! Εμπιστευτείτε το SUPER NEOPAL της Vivechrom, το πλαστικό χρώμα κορυφαίας ποιότητας με υψηλή καλυπτικότητα και εξαιρετική αντοχή στο χρόνο! Στα παραμύθια που μας αρέσουν άλλωστε, θέλουμε να μείνουμε για πάντα!

Τα Ρομάντζα Ζουν στους Τοίχους του Υπνοδωματίου

Πορτοκαλί του Χαλκού στη Διακόσμηση Δωματίου

Στα τέλη του 18ου αιώνα ξεκινά στην δυτική Ευρώπη ν ‘αναπτύσσεται το κίνημα του Ρομαντισμού. Από τότε μέχρι σήμερα βρίσκουμε τις επιρροές του σε κάθε μορφή τέχνης, ακόμα και στη διακόσμηση!

Αν είστε από τους ανθρώπους που αγαπούν τα ρομάντζα, γιατί δεν τα ζωντανεύετε με λίγο πορτοκαλί του χαλκού στη διακόσμηση της κρεβατοκάμαράς σας; Κάθε φορά που θα μπαίνετε και θα βγαίνετε από αυτό, οι τοίχοι του θα είναι λες και παίζουν ονειρική μουσική που απλώνεται στο χώρο σας και στο μυαλό σας. Αυτή είναι η δύναμη του χρώματος!

Ανθισμένες Κερασιές από την Ιαπωνία

Ροζ Χρώμα στο Υπνοδωμάτιο

Αν ποτέ τύχει να βρεθείτε στην μακρινή Ιαπωνία και είναι άνοιξη, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε έναν δρόμο με ανθισμένες κερασιές! Η εποχή που ανθίζουν οι κερασιές στην Ιαπωνία, ισοδυναμεί με τη στιγμή που η ιαπωνική κοινωνία ξεκινά να γιορτάζει. Ένας δρόμος γεμάτος από ανθισμένες κερασιές είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές εικόνες που μπορείτε να δείτε. Φέρτε το χρώμα που έχουν τα μπουμπούκια τους στη διακόσμηση του υπνοδωματίου σας και βρείτε καθημερινά μια μικρή αφορμή για γιορτή! Διακοσμήστε τον τοίχο που θα βάψετε με κάδρα και αντικείμενα που παραπέμπουν στην Ιαπωνική κουλτούρα και ακουμπήστε μερικά φούξια μαξιλάρια στο κρεβάτι σας, ώστε να δημιουργήσετε αντίθεση με τα χρώματα στους τοίχους του δωματίου. Νιώθετε σαν να ζείτε σε παραμύθι, είπατε;

Κάντε subscribe στον λογαριασμό της Vivechrom στο Youtube, για να βλέπετε καθημερινά φρέσκιες ιδέες και συμβουλές για τη διακόσμηση του σπιτιού σας!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...