Φωτεινό Κίτρινο στη Διακόσμηση του Σπιτιού

Φέρτε τον Ήλιο στη Διακόσμηση του Σπιτιού!

Ακούγεται ήχος από το ξυπνητήρι. Θα θέλατε λίγο περισσότερο χρόνο στο κρεβάτι σας αλλά είναι ώρα να πεταχτείτε από τα σκεπάσματα και να ετοιμαστείτε. Απολαύστε τον λιγοστό χρόνο πριν τη δουλειά, διακοσμώντας το χωλ με φωτεινά χρώματα στους τοίχους! Η Vivechrom και τα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα της, είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Διαβάστε παρακάτω κι εμπνευστείτε το νέο σας χωλ!

Ένας τοίχος πλημμυρισμένος από ηλιαχτίδες

Τι θα λέγατε για έναν κίτρινο τοίχο στη διακόσμηση του χωλ; Το κίτρινο χρώμα θα δώσει την αίσθηση του καλωσορίσματος στο χώρο σας και θα τονώσει την ενέργειά σας τα πρωινά. Βάψτε έναν τοίχο στο χωλ με οικολογικό πλαστικό χρώμα NEOPAL ECO  με άψογο ματ φινίρισμα, μεγάλη καλυπτικότητα και αντοχή στο χρόνο.

 Έτσι, κάθε πρωί θα απολαμβάνετε την πρώτη γουλιά του πρωινού σας καφέ σ’ ένα χώρο που θα αναβλύζει λάμψη και χαρά, όπως οι ηλιαχτίδες. Πέρα από την βιταμίνη D που μας προσφέρουν, τονώνουν τη διάθεσή μας!

Το Ουράνιο Τόξο Ξεπροβάλλει στο Χωλ Σας

Ανοιχτό Κίτρινο στη Διακόσμηση του Χωλ

Κλείστε για ένα λεπτό τα μάτια σας. Φανταστείτε ότι βρίσκεστε μπροστά σ’ ένα τεράστιο λιβάδι γεμάτο από κίτρινες μαργαρίτες. Νιώθετε τη ζωηράδα της εικόνας αυτής; Το κίτρινο χρώμα είναι το πιο φωτεινό από τα βασικά χρώματα που συναντάμε στη φύση. Ο εγκέφαλός μας το επεξεργάζεται πολύ γρήγορα σε σχέση με τα υπόλοιπα χρώματα.  Ταυτίζεται με την αισιοδοξία και την έμπνευση, ακριβώς λόγω της μεγάλης του φωτεινότητας και έντασης. Εντάξτε το ανοιχτό κίτρινο της φωτογραφίας στη διακόσμηση του χωλ σας για να δώσετε νέες διαστάσεις στον τρόπο σκέψης σας. Παρά τη θετική του επίδραση στην ψυχολογία μας, υποστηρίζεται από μία μερίδα ανθρώπων,  ότι μπορεί να γίνει κουραστικό για τα μάτια αν είναι βαμμένο σε μεγάλη επιφάνεια. Προσθέστε στη διακόσμηση του χωλ ένα χρωματιστό χαλί στα χρώματα του ουράνιου τόξου και μερικά φρέσκα λουλούδια. Θα σπάσουν τη μονοτονία του κίτρινου και θα πετύχετε μ’ αυτόν τον τρόπο την απαραίτητη ισορροπία στο χώρο.

Εμπιστευτείτε το NEOPAL ULTRA RESIST της Vivechrom, το νέο ματ πλαστικό χρώμα με υδρόφοβη τεχνολογία, ιδανικό για το βάψιμο των τοίχων στο χωλ αν έχετε παιδιά, αφού μετατρέπει κοινούς υδρόφοβους λεκέδες, όπως η λάσπη, τα αναψυκτικά κ.λπ., σε σταγόνες που ρέουν στην επιφάνεια του χρώματος χωρίς να διεισδύουν σε βάθος.

Θέλετε να δείτε πώς θα φαίνονται τα χρώματα στους τοίχους του σπιτιού σας προτού βάψετε; Δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για Smartphone Vivechrom Visualizer App.

Στο website της Vivechrom θα βρείτε πλήθος από ιδέες, προϊόντα, συμβουλές και εργαλεία για να φτιάξετε ένα παραδεισένιο χωλ!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...