Κίτρινο στη Διακόσμηση του Υπνοδωματίου

Δημιουργήστε το Υπνοδωμάτιο της Αισιοδοξίας!

Αν διαβάσατε τον τίτλο και σκεφτήκατε ότι κανένα πρόβλημα δεν λύνεται με μαγικό ραβδάκι και ότι η θετική σκέψη δεν είναι πανάκεια, ναι, έχετε δίκαιο. Ωστόσο κάθε πρόβλημα έχει μία λύση, διαφορετικά δεν θα ήταν πρόβλημα! Αναρωτιέστε πώς θα κάνετε το χρώμα στους τοίχους του σπιτιού σας σύμμαχό σας σε αυτή τη διαδικασία;

Η θέαση ενός χρώματος επηρεάζει τους νευρώνες του εγκεφάλου μας και μπορεί να οδηγήσει σε νέους τρόπους να σκεφτόμαστε και να λειτουργούμε. Αν μιλάμε για αισιοδοξία, το χρώμα μπορεί ν’ αλλάξει ζωές. Το φωτεινό κίτρινο που έχει το σορμπέ λεμόνι ή το παγωτό μπανάνα αλλά και το τυρκουάζ χρώμα που παίρνουν τα νερά στο σημείο που σκάει το κύμα είναι τα χρώματα της αισιοδοξίας!

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να τα εντάξετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας!

Βάψτε το Υπνοδωμάτιο σαν Χωνάκι Παγωτό!

Θυμάστε την «πατούσα» και τη «μπανάνα» που τρώγατε κάθε καλοκαίρι όταν ήσαστε παιδιά; Εκτός από τη λαχτάρα που είχατε να βρείτε και να φάτε το αγαπημένο σας παγωτό, είχατε και μια λαχτάρα για τη ζωή, που δεν μπορούσε κανένας να σας την πάρει. Είχατε, με άλλα λόγια, τα μαγικά φίλτρα που έχουν τα παιδιά και βλέπουν τη ζωή από ένα θετικό πρίσμα. Τίποτα δεν αποτελούσε πρόβλημα, αφού τα πάντα αποτελούσαν ευκαιρία για παιχνίδι. Το SUPER NEOPAL, το πλαστικό χρώμα κορυφαίας ποιότητας που διακρίνεται για τη μεγάλη καλυπτικότητα και τις εξαιρετικές αντοχές του στο συχνό πλύσιμο, θα κρατήσει ζωντανό τόσο το αισιόδοξο παιδί μέσα σας, όσο και τους τοίχους στο υπνοδωμάτιό σας για πολλά χρόνια.

Extra Tip: Προσθέστε στη διακόσμηση του υπνοδωματίου μερικά χρωματιστά μαξιλάρια όπως κάνετε με τη χρωματιστή τρούφα στο παγωτό σας. Την επόμενη φορά που θα έχετε ένα πρόβλημα που θα σας φαίνεται χωρίς λύση, καθίστε στο κρεβάτι σας, κοιτάξτε τον τοίχο του υπνοδωματίου σας κι αναρωτηθείτε πώς θα έλυνε το ίδιο πρόβλημα ένα παιδί μ’ ένα παγωτό μπανάνα στο χέρι!

Τυρκουάζ Νερά και Ημιπολύτιμοι Λίθοι

Γαλάζιο Χρώμα στους Τοίχους του Υπνοδωματίου

Έχετε προσέξει ποτέ τα τυρκουάζ χρώματα που παίρνουν τα νερά της θάλασσας ανάλογα με το βάθος και τον άνεμο που φυσά;

Το τυρκουάζ είναι επίσης γνωστό από τον ομώνυμου χρώματος ημιπολύτιμο λίθο «τυρκουάζ». Η λέξη έχει τη ρίζα της στην Τουρκία, αφού αυτή η χώρα ήταν η αφετηρία των Βενετών εμπόρων για να μεταφέρουν τον λίθο στην Ευρώπη.

Το τυρκουάζ είναι ένα μείγμα μπλε και πράσινου. Έχει λοιπόν τις ιδιότητες και των δύο: την ηρεμία του μπλε και την ισορροπία του πράσινου.

Αν η σκέψη και η προοπτική ενός ταξιδιού σας δημιουργεί αίσθημα ευφορίας, τότε ο συνδυασμός χρωμάτων τυρκουάζ – γαλάζιο, είναι ιδανικός για να βάψετε τους τοίχους του υπνοδωματίου σας. Αυτή η διχρωμία, θα γεμίσει τον χώρο με ταξιδιάρικη διάθεση!

Μήπως προτού βάψετε, θα θέλατε να δείτε πώς φαίνονται τα χρώματα στους τοίχους του σπιτιού σας; Μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Vivechrom Smartphone Visualizer App και θα ξέρετε τόσο τα χρώματα που πραγματικά χρειάζεστε όσο και το πλησιέστερο κατάστημα για να τα προμηθευτείτε! Τι λέτε;

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης για το υπνοδωμάτιό σας στο website της Vivechrom!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...