Βάψιμο Εσωτερικής Σκάλας με Έντονο Χρώμα

4 Ιδέες Διακόσμησης για να Λατρέψετε το Σπίτι Σας!

Αισθάνεστε ότι χρειάζεστε μία αλλαγή στη ζωή σας; Ξεκινήστε από τη διακόσμηση του σπιτιού σας!

Είναι ο πρώτος και ο τελευταίος χώρος που βλέπετε κάθε μέρα. Μία αλλαγή παραστάσεων στον χώρο σας, θα φέρει μία αλλαγή παραστάσεων στη ζωή σας και αυτή με τη σειρά της το αίσθημα της ανανέωσης.

Διακόσμηση Σπιτιού σαν Βόλτα με το Ποδήλατο

Εσείς κάνετε βόλτες με ποδήλατο; Αν ναι, θα έχετε νιώσει μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις όταν είμαστε πάνω σε δυο ρόδες. Δεν είναι άλλη από τη συνεχή αλλαγή στις εικόνες που βλέπουμε στη διαδρομή. Οι παραστάσεις κινούνται και μαζί τους το αίσθημα της ελευθερίας σας που λατρεύετε την ώρα που κάνετε βόλτα, απολαμβάνοντας τη φύση και τις χρωματιστές εικόνες τις πόλης. Παρόμοια απόλαυση προσφέρει και το χρώμα στο σπίτι μας.

Εκτός από το βάψιμο των τοίχων, μπορείτε να βάψετε μία ξύλινη σκάλα ή κάποιο παλαιό έπιπλο στον ενιαίο χώρο σε έντονα χρώματα όπως το κοραλλί της φωτογραφίας. Διαβάστε πώς να βάψετε έπιπλα σαν επαγγελματίας και κάθε σκέψη ότι θα είναι δύσκολο, θα εξαφανιστεί!

Στους τοίχους μπορείτε να βάλετε ανοιχτές αποχρώσεις του μπεζ για να δημιουργήσετε ισορροπία.

Άρωμα Περγαμόντου στους Τοίχους του Σπιτιού σας

Βάψιμο Τοίχου με Τερακότα

Μια έξυπνη ιδέα χρώματος στους τοίχους ενός ενιαίου χώρου είναι να  χρησιμοποιήσετε ένα έντονο χρώμα, όπως η τερακότα της φωτογραφίας. Θα σας προσφέρει αναζωογονητική ενέργεια και ηρεμία!

Εμπιστευτείτε το NEOPAL ULTRA RESIST της Vivechrom, το νέο πλαστικό ματ χρώμα με υδρόφοβη τεχνολογία και θαυμάσιο άπλωμα, που απομακρύνει τους κοινούς υδρόφοβους λεκέδες από τους τοίχους μετατρέποντάς τους σε σταγόνες που ρέουν στην επιφάνεια του χρώματος!

Διακοσμήστε τον Τοίχο με Ένα Σάπιο Μήλο

Διακόσμηση Σπιτιού μέσω του Χρώματος

Ένα σάπιο μήλο σίγουρα δεν μπορεί να φαγωθεί. Μπορεί ωστόσο να γίνει ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα για τους τοίχους στον ενιαίο χώρο του σπιτιού σας. Αν σας φαίνεται πολύ σκούρο για τον τοίχο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο χρώμα για ξύλο σε αυτή την απόχρωση και ν’ αλλάξετε όψη στα ντουλάπια της κουζίνας! Βάψτε έναν κοντινό τοίχο με απαλό σομόν και διακοσμήστε με λιλά, κίτρινες και χάλκινες λεπτομέρειες. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αγαπήσετε τον χώρο σας μετά από αυτές τις αλλαγές!

Βάψτε τους Τοίχους Γκρι

Βάψιμο Τοίχου με Γκρι Χρώμα

Οι αποχρώσεις του γκρι για τοίχους κοντά σε παράθυρα είναι ο καλύτερος τρόπος να δώσετε στον ενιαίο χώρο του σπιτιού σας αρχοντιά και καλαισθησία. Από τη μία θα μπαίνει το φως του ήλιου άπλετο το καλοκαίρι και τις αλκυονίδες μέρες και από την άλλη το γκρι θα ισορροπεί την ποσότητα φωτός που δέχονται τελικά τα μάτια σας. Ο ιδανικός συνδυασμός χρωμάτων με γκρι είναι το μωβ-λιλά και το γαλάζιο!

Για περισσότερη έμπνευση, μπορείτε να δείτε το βίντεο-οδηγό της Vivechrom για τους συνδυασμούς χρωμάτων. Παίξτε με τα χρώματα σε τοίχους, αντικείμενα και λευκά είδη για να δημιουργήσετε έναν χώρο που δεν θα θέλετε να τον αποχωριστείτε!

Aν χρειάζεστε κάποια συμβουλή για τους συνδυασμούς χρωμάτων στη διακόσμηση του χώρου σας, μπορείτε, προτού ξεκινήσετε να βάφετε, να χρησιμοποιήσετε τη Δωρεάν Υπηρεσία Επαγγελματία Διακοσμητή της Vivechrom. Δείτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης για τον χώρο σας στο website της Vivechrom!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...