Μάθετε πώς να βάψετε έπιπλα σαν επαγγελματίας με αυτές τις έμπειρες συμβουλές, για ένα φινίρισμα που θα μοιάζει με επαγγελματικό.

Πώς να βάψετε έπιπλα σαν επαγγελματίας

Χρειάζονται ανακαίνιση τα έπιπλά σας; Μάθετε πώς να βάψετε έπιπλα σαν επαγγελματίας

  1. Πρώτα, αφαιρέστε τυχόν πόμολα και τρίψτε απαλά τα έπιπλα με ένα μέτριο γυαλόχαρτο. Αυτό θα βοηθήσει το χρώμα να έχει σωστή πρόσφυση. Σκουπίστε τα με ένα νωπό ύφασμα και αφήστε τα να στεγνώσουν

  2. Βάψτε ένα χέρι τα γυμνά έπιπλα με βελατούρα νερού  AQUACHROM PRIMER ECO. Αν πρόκειται για επαναβαφή δε χρειάζετε να εφαρμόσετε βελατούρα. Αφήστε να στεγνώσει καλά και μετά τρίψτε απαλά με λεπτό γυαλόχαρτο. Σκουπίστε τα για να αφαιρέσετε τη σκόνη.

  3. Περάστε δύο στρώσεις οικολογική ριπολίνη νερού AQUACHROM ECO στην απόχρωση που προτιμάτε. Όταν στεγνώσει τελείως η πρώτη στρώση, τρίψτε με λεπτό γυαλόχαρτο για να εξασφαλίστε ένα λείο, επαγγελματικό φινίρισμα. Θυμηθείτε να σκουπίσετε τη σκόνη με ένα νωπό ύφασμα.

  4. Για να αποφύγετε τα σημάδια του πινέλου, χρησιμοποιήστε ένα πινέλο καλής ποιότητας (7 εκατοστών είναι κατάλληλο για τις περισσότερες εργασίες) ή ένα μικρό ρολό. Χρησιμοποιήστε πινέλο 3 εκατοστών για τις λεπτομέρειες. Θα χρειαστείτε 2-3 στρώσεις για να εξασφαλίσετε ομοιόμορφη κάλυψη.

  5. Όταν στεγνώσει και η δεύτερη στρώση χρώματος, απλά καθήστε και θαυμάστε το έργο σας.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...