Θέλετε να προσλάβετε έναν επαγγελματία ελαιοχρωματιστή ή διακοσμητή; Ακολουθήστε τον οδηγό καθοδήγησής μας για να βρείτε κάποιον που εμπιστεύεστε.

Πώς να επιλέξετε ελαιοχρωματιστή

Θα προσλάβετε ελαιοχρωματιστή; Δείτε πώς να βρείτε κάποιον που εμπιστεύεστε.

  1. Προτού αναζητήσετε στο διαδίκτυο για τοπικές καταχωρίσεις ή ρωτήσετε κάποιο φίλο για συστάσεις, είναι σημαντικό να εκτιμήσετε την εργασία που πρέπει να γίνει. Κάντε μια λίστα με το τι πρέπει να βαφτεί και πού και συμπεριλάβετε όποια προετοιμασία μπορεί να χρειαστεί. Αυτό θα βοηθήσει τον ελαιοχρωματιστή να αξιολογήσει τη δουλειά και να σας κάνει μία σωστή προσφορά.

  2. Πάρτε προσφορές από τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς ελαιοχρωματιστές και, αν είναι δυνατό, ζητήστε τους να επισκεφτούν το σπίτι σας για να δουν το χώρο σας. Είναι σημαντικό να σας δώσουν μια προσφορά για όλα, συμπεριλαμβανομένης της προετοιμασίας.

  3. Μη φοβάστε να κάνετε ερωτήσεις. Ποιος θα είναι υπεύθυνος για τη μετακίνηση των επίπλων, την κάλυψή τους και το καθάρισμα στο τέλος; Είναι εγγυημένη η δουλειά του; Ποιο είναι το προτεινόμενο πρόγραμμά του;

  4. Ελέγξτε ποιος θα αγοράσει τα χρώματα. Αν θα το κάνει ο ελαιοχρωματιστής, πείτε του να χρησιμοποιήσει χρώματα Vivechrom.

  5. Τέλος, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Ένας καλός επαγγελματίας ελαιοχρωματιστής πρέπει να είναι τυπικός, στην ώρα του, ευγενικός, έτοιμος να απαντήσει σε ερωτήσεις και να κάνει προτάσεις. Πρέπει να είναι τόσο παθιασμένος με τη δουλειά του, όσο και εσείς με τη διακόσμηση.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...