Τελειώσατε το βάψιμο και σας έχει περισσέψει χρώμα; Αυτές οι οικολογικές συμβουλές θα σας βοηθήσουν να απορρίψετε το περίσσευμα με ασφάλεια.

Πώς να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τo χρώμα που σας περίσσεψε

Μάθετε πώς να απορρίψετε το περίσσευμα του χρώματος με ασφάλεια και με οικολογικό τρόπο.

  1. Πριν αρχίσετε να βάφετε, υπολογίστε πόσo χρώμα χρειάζεστε πραγματικά για να ολοκληρώσετε την εργασία σας. Αυτό μπορείτε να το κάνετε εύκολα στη σελίδα κάθε προϊόντος πατώντας την επιλογή "Πόση ποσότητα χρώματος χρειάζομαι;". Η χρήση λιγότερης ποσότητας δεν θα σας βοηθήσει μόνο να γλιτώσετε χρήματα, αλλά θα συμβάλει και στην προστασία του πλανήτη.

  2. Τελικά αν περισσέψει χρώμα, μπορείτε να το ξαναχρησιμοποιήσετε; Η αποθήκευση του περισσευούμενου χρώματος είναι εύκολη, εφόσον κρατάτε τα δοχεία μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και σε περιβάλλον χωρίς παγετό. Αν μείνει πολύ λίγο χρώμα, τοποθετήστε το σε παλιά βάζα μαρμελάδας και αποθηκεύστε τα σε ασφαλές, ξηρό μέρος.

  3. Μπορεί να το χρώμα να το χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος; Μπορείτε να το δώσετε σε γείτονες ή φίλους, ή ίσως σε ένα σχολείο.

  4. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να απορρίψετε το χρώμα στο νεροχύτη ή στον υπόνομο, ούτε να το πετάξετε μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια. Αν θέλετε να το απορρίψετε υπεύθυνα, τηλεφωνήστε στην αρμόδια υπηρεσία και ζητήστε βοήθεια.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...