Σας αρέσει η κουζίνα σας αλλά σας έχουν κουράσει τα ντουλάπια σας; Μάθετε πώς να βάψετε τα ντουλάπια σας για να τους δώσετε μια διαφορετική όψη.

Πώς να βάψετε ντουλάπια κουζίνας

Δώστε στα ντουλάπια της κουζίνας σας μια φρέσκια όψη με ένα απλό βάψιμο

  1. Πρώτα, αφαιρέστε όλα τα πόμολα και τα χερούλια καθώς και το περιεχόμενο των ντουλαπιών και των συρταριών σας. Χρησιμοποιήστε κολλητική ταινία για να προστατέψετε τους μεντεσέδες και τα τζάμια και απλώστε κάτω νάιλον για να προστατεύσετε άλλα σημεία του δωματίου, όπως απαιτείται.

  2. Πλύνετε τα ντουλάπια με ένα δυνατό διάλυμα απορρυπαντικού. Αυτό θα αφαιρέσει τα λίπη και θα εξομαλύνει την επιφάνειά τους.

  3. Όταν στεγνώσουν τα ντουλάπια, τρίψτε τα ελαφρά με λεπτό γυαλόχαρτο. Γεμίστε τις ατέλειες με στόκο ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΣΤΟΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ και ξανατρίψτε τα.

  4. Περάστε ένα χέρι βελατούλα νερού AQUACHROM PRIMER ECO. Αν πρόκειται για επαναβαφή δε χρειάζεται να περάσετε βελατούρα. Ίσως να χρειαστείτε ένα μικρότερο ρολό, έτσι ώστε να έχετε ένα ομοιόμορφο φινίρισμα.

  5. Περάστε δύο στρώσεις οικολογική ριπολίνη νερού AQUACHROM ECO στην απόχρωση που προτιμάτε. Όταν στεγνώσει τελείως η πρώτη στρώση, τρίψτε με λεπτό γυαλόχαρτο για να εξασφαλίστε ένα λείο, επαγγελματικό φινίρισμα. Θυμηθείτε να σκουπίσετε τη σκόνη με ένα νωπό ύφασμα.

  6. Όταν στεγνώσει καλά η δεύτερη στρώση, αφαιρέστε προσεκτικά την κολλητική ταινία, βάλτε τα πόμολα και τα χερούλια στη θέση τους και θαυμάστε τα λαμπερά, καινούρια ντουλάπια σας.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...