ΣΤΟΚΟΙ


Ό,τι επιφάνεια και αν ετοιμάζεστε να βάψετε, είναι πολύ πιθανό να έχει τρύπες, χτυπήματα, ρωγμές και, γενικότερα, ατέλειες. Για ένα λείο φινίρισμα, είναι σημαντικό να επιδιορθώσετε πρώτα οποιαδήποτε ατέλεια χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο στόκο. Ανάλογα με την επιφάνεια που θέλετε να προετοιμάσετε, υπάρχουν διαφορετικά προϊόντα για να ικανοποιήσουν την ανάγκη σας και να λύσουν το πρόβλημά σας. Παρακάτω παρέχουμε μια αναλυτική κατηγοριοποίηση για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε.

  • Ο ΣΤΟΚΟΣ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑΤΟΣ, γνωστός επίσης ως παρετίνα, επιλέγεται για το σπατουλάρισμα εσωτερικών επιφανειών και το στοκάρισμά τους. Είναι σε μορφή σκόνης και πρέπει να αναμειχθεί με νερό προκειμένου να δημιουργηθεί μια πάστα, η οποία παρουσιάζει εύκολο δούλεμα, πολύ καλό γέμισμα, εύκολο τρίψιμο χωρίς δημιουργία σκόνης και γρήγορο στέγνωμα. Με την προσθήκη βελτιωτικού κονιαμάτων VIVELATEX της Vivechrom ενισχύονται οι αντοχές του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικές επιφάνειες. Συνήθως προτιμάται από επαγγελματίες.

  • Ο NEOPAL STUCCO επιλέγεται επίσης για το σπατουλάρισμα εσωτερικών επιφανειών και το στοκάρισμά τους, αλλά είναι έτοιμος προς χρήση. Έχει εξαιρετικές ιδιότητες, τρίβεται εύκολα και δημιουργεί μια θαυμάσια επιφάνεια.

  • Ο ΕΛΑΦΡΟΣΤΟΚΟΣ είναι η πιο ευέλικτη λύση για το γέμισμα οπών έως 5cm με ένα πέρασμα. Είναι ιδανική επιλογή για γρήγορες επιδιορθώσεις στο εσωτερικό του σπιτιού, όπως τρύπες από κάδρα, ράφια κλπ, ενώ μπορεί να τρυπηθεί και να συγκρατήσει μέχρι και ούπα. Θα χρειαστείτε απλά μια σπάτουλα για να τον εφαρμόσετε. Εξαιρετική και εύκολη επιλογή για ιδιώτες καταναλωτές.

  • Ο ΑΚΡΥΛΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξωτερικά για στοκάρισμα και σπατουλάρισμα, διαθέτοντας αυξημένες αντοχές στην ηλιακή ακτινοβολία και στο νερό.

  • Ο ΕΛΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ ΡΩΓΜΩΝ & ΑΡΜΩΝ είναι για εξωτερική χρήση, σε τοίχους και ταράτσες, και είναι ιδανική επιλογή όταν υπάρχουν ρωγμές μεγαλύτερες από 1mm. Είναι αδιάβροχος και εξαιρετικά ελαστικός, έτσι είναι εξαιρετική επιλογή για εφαρμογή σε ταράτσες.

  • Ο ΣΙΔΗΡΟΣΤΟΚΟΣ 2 ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ χρησιμοποιείται σε μεταλλικές επιφάνειες, και πολύ συχνά στα αυτοκίνητα, και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός σε νερό, βενζίνη, αλκαλικά διαλύματα και οξέα. Χρήση αποκλειστικά από επαγγελματίες.

Για οποιοδήποτα απορία μη διστάσετε να επικοινωνήστε με την γραμμή Τεχνικής Υποστήριξης της Vivechrom καλώντας στο 801 11 55600 από σταθερό τηλέφωνο (καθημερινές, 8:00-16:00) ή στέλνοντας email στο contact@vivechrom.gr

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...