ΣΤΟΚΟΣ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

Τσιμεντοειδές κονίαμα Ενισχυμένο με Ακρυλικές Ρητίνες
Συσκευασία
Υπολογισμός χρώματος
Η μέτρησή σας:
Θα χρειαστείτε:
For the best result we recommend to use {coatAmount} for {productTitle}
Βασικές πληροφορίες
 • Στέγνωμα 1-2 ώρες
 • Στρώσεις 2
Χαρακτηριστικά προϊόντος
 • Εύκολη Εφαρμογή
 • Πολύ Καλό Γέμισμα
 • Τρίβεται Εύκολα

Περιγραφή Προϊόντος

Ο Vivechrom ΣΤΟΚΟΣ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑΤΟΣ είναι εξαιρετικά λεπτόκοκκος τσιμεντοειδής στόκος σε σκόνη, ενισχυμένος με ειδικές ακρυλικές ρητίνες. Χρησιμοποιείται για το στοκάρισμα, σπατουλάρισμα και την εξομάλυνση επιφανειών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων πριν το βάψιμο (Σειρά PRE-PAINT). Είναι κατάλληλος για τοίχους και οροφές από σοβά, μπετόν, γυψοσανίδες, τούβλα και αντικαθιστά λαδόστοκους και παρόμοια υλικά. Με την προσθήκη νερού δημιουργείται μία ομοιογενής, κρεμώδης πάστα με πολύ καλή εργασιμότητα. Δουλεύεται μαλακά και εύκολα και έχει πολύ καλή γεμιστικότητα και απόδοση. Στεγνώνει γρήγορα, τρίβεται εύκολα, δε σκάει και δε συρρικνώνεται, δίνοντας μία θαυμάσια λευκή, λεία επιφάνεια. Με την προσθήκη βελτιωτικού κονιαμάτων VIVELATEX της Vivechrom στο ΣΤΟΚΟ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ενισχύονται οι αντοχές του για εξωτερική χρήση.

Περιγραφή εφαρμογής

Εφαρμόζεται με Σπάτουλα, Μυστρί Σοβαντίσματος ή Πιστόλι Airless

Προδιαγραφές & Έντυπα

Προετοιμασία & Αποθήκευση

 • 1. Προετοιμασία της επιφάνειας
  Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και ελεύθερες από ελαττωματικά ή κακής συνοχής υλικά, σκόνες, λάδια και άλατα. Στη περίπτωση γυψοσανίδων συνιστάται να προηγείται αστάρωμα με NEOPAL PRIMER της Vivechrom αραιωμένο ως 50% με νερό. Η επεξεργασία όπως στεγνό τρίψιμο θα δημιουργήσει σκόνη. Να εργάζεστε σε καλά αεριζόμενο χώρο. Χρησιμοποιείστε κατάλληλα μέσα για την προστασία της αναπνοής.
 • 2. Αποθήκευση
  Σε στεγασμένο στεγνό χώρο, επιθυμητά πάνω σε παλέτες, σε θερμοκρασίες από 5° C έως 40° C, για 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.
Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...