Η Vivechrom στηρίζει το Athens Digital Arts Festival 2017

 

Η Vivechrom στηρίζει το Athens Digital Arts Festival 2017

Νέα

Η Vivechrom στηρίζει για ακόμα μία χρονιά το Athens Digital Arts Festival 2017 Μάιος 2017

Η Vivechrom στηρίζει για ακόμα μία χρονιά το Athens Digital Arts Festival 2017 (ADAF)

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία χρωμάτων και μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, στηρίζοντας ενεργά τις νέες τεχνολογίες, υποστήριξε τη φετινή διοργάνωση του Athens Digital Arts Festival 2017, αναλαμβάνοντας  την προμήθεια των χρωμάτων για την ανακαίνιση δύο κτιρίων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στα πλαίσια του Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τις 18 έως 21 Μαΐου 2017.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival 2017 (ADAF)πραγματοποιήθηκε για 13η συνεχή χρονιά με τη θεματική “Post Future” και η Vivechrom στάθηκε και πάλι αρωγός. Η φετινή διοργάνωση καλούσε τους συμμετέχοντες να φανταστούν το μέλλον και να εξερευνήσουν τον τρόπο που οι τεχνολογικές εξελίξεις επηρεάζουν και διαμορφώνουν την πορεία της τέχνης και των κοινωνιών συνολικά.

Επιπλέον, ειδικά για το παιδί, το 2017 αναπτύχθηκε περεταίρω η ενότητα ADAF Kids με τη δημιουργία σταθερού και συνεχούς προγράμματος για το παιδί καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, η οποία αποτελούνταν  από εκπαιδευτικά εργαστήρια τέχνης και τεχνολογίας, διαδραστικά installations και προβολές που εντυπωσίασαν το παιδικό κοινό.

Η Vivechrom, ανέλαβε την ανακαίνιση ενός ακινήτου ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας αρχιτεκτονικής, στην οδό Μητροπόλεως 23, στο οποίο έλαβε χώρα το Φεστιβάλ, όπως και την αποκατάσταση ενός ακόμα ακινήτου, στην οδό  Κολοκοτρώνη 61,όπου φιλοξενείται πλέον μία μόνιμη καλλιτεχνική διαδραστική εγκατάσταση.

Στηρίζοντας τις δράσεις του δήμου Αθηναίων, η Vivechrom παρείχε υλική υποστήριξη στη διοργάνωση του ADAF 2017 και συνέβαλε στην αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας, ενισχύοντας παράλληλα πρωτοπόρες δράσεις που συνδέουν αρμονικά τη σύγχρονη τεχνολογία με τις τέχνες.

Ο κος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, Director & Corporate Management του  Athens Digital Arts Festival δήλωσε σχετικά: « Με την πολύτιμη στήριξη της Vivechrom, ολοκληρώθηκε για μία ακόμα χρονιά, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή από το κοινό, το Athens Digital Arts Festival 2017. Με την αρωγή της Vivechrom, ανανεώθηκαν δύο κτίρια ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, γεγονός που συνέβαλε στην αναζωογόνηση του ιστορικού κέντρου της πόλης αλλά και της Αθήνας συνολικά.»

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...