Η Vivechrom πρωταγωνιστής της βιομηχανίας χρωμάτων

Η Vivechrom πρωταγωνιστής της βιομηχανίας χρωμάτων

Νέα

Η Vivechrom πρωταγωνιστής της βιομηχανίας χρωμάτων    Μάιος 2017

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη εταιρεία χρωμάτων στην Ελλάδα, μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, βραβεύτηκε στην εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» και αναδείχθηκε «Πρωταγωνιστής του κλάδου βιομηχανίας χρωμάτων».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, για τρίτη συνεχή χρονιά, τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την παρουσία παραγόντων της ελληνικής αγοράς και ανθρώπων του επιχειρείν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Vivechrom, που φέτος γιορτάζει τα 85 χρόνια από την ίδρυσή της, πρωταγωνιστεί σταθερά στον κλάδο της και από το 1964 κατέχει την πρώτη θέση σε τζίρο και κερδοφορία.

Διαθέτοντας προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και εφαρμόζοντας ένα επιτυχημένο επιχειρησιακό πλάνο, πέτυχε για ακόμα μία χρονιά σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα και αύξησε το μερίδιό της στον κλάδο των οικοδομικών χρωμάτων.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Μάκης Προβατάς, ο οποίος δήλωσε σχετικά:  «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη διάκρισή μας ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας. Σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία που μαστίζει τη χώρα, προσπαθούμε να βάλουμε χρώμα στην καθημερινότητά μας και να δώσουμε τόνους αισιοδοξίας για το μέλλον.»

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...