Η Vivechrom διακρίθηκε στην εκδήλωση Eternal Brands

 

Η Vivechrom διακρίθηκε στην εκδήλωση Eternal Brands

Νέα

Η Vivechrom διακρίθηκε στην εκδήλωση “Eternal Brands”   Ιούνιος2017

85 χρόνια με χρώμα Vivechrom

Η Vivechrom, η μεγαλύτερη εταιρεία χρωμάτων στην Ελλάδα, μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, αναδείχθηκε στην εκδήλωση “Eternal Brands”, στη χρυσή κατηγορία, που αφορά εταιρείες με ενεργό δράση τα τελευταία εβδομήντα έως ενενήντα χρόνια.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, για τρίτη συνεχή χρονιά, την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στο Maroussi Plaza με την παρουσία παραγόντων της αγοράς αλλά και της πολιτικής σκηνής.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξει εταιρείες που δραστηριοποιούνται διαχρονικά, με επιτυχία, σε ποικίλους κλάδους στη χώρα μας, να τονίσει τη συνεισφορά τους στην οικονομία και παράλληλα να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και εμπιστοσύνης για τις μελλοντικές προοπτικές ανάπτυξης, επαινώντας και ενθαρρύνοντας την ιδιωτική πρωτοβουλία.

Φέτος η Vivechrom γιορτάζει 85 χρόνια από την ίδρυσή της και συνεχίζει σταθερά την επιτυχημένη πορεία της στον κλάδο της βιομηχανίας οικοδομικών χρωμάτων, κατέχοντας από το 1964 την πρώτη θέση σε τζίρο και κερδοφορία.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Ιωακείμ Προβατάς, ο οποίος δήλωσε σχετικά:  «Η σημερινή διάκριση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη Vivechrom και τους ανθρώπους της, που με σκληρή δουλειά και ποιοτικά προϊόντα, συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας μας, ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία. Φέτος, γιορτάζουμε 85 χρόνια από την ίδρυση της Vivechrom και συνεχίζουμε την προσπάθεια που μας καταξίωσε στην ελληνική αγορά και στη συνείδηση των καταναλωτών.»

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...