Υπνοδωμάτιο για αγόρι και κορίτσι; Επιλύστε τα προβλήματα κατανομής του χώρου με ευέλικτα ουδέτερα χρώματα και τόνους φωτεινών αποχρώσεων.

Υπνοδωμάτιο για αγόρι και κορίτσι; Επιλέξτε ουδέτερα χρώματα

Επιλύστε τα προβλήματα οριοθέτησης χώρου με έναν έξυπνο συνδυασμό χρωμάτων.

Τα παιδιά έλκονται από τα ζωηρά χρώματα από φυσικού τους αλλά αν διακοσμείτε έναν χώρο που θα τον μοιράζονται ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, ίσως να ξανασκεφτείτε το αίτημά τους να βάψετε τους τοίχους στο αγαπημένο τους χρώμα. Το κλειδί στο να δημιουργήσετε ένα ουδέτερο δωμάτιο που όμως εξακολουθεί να ζωνταντεύει τη φαντασία των μικρών είναι να δημιουργήσετε έναν καμβά, και έπειτα να προσθέσετε χρώμα μέσα από διακοσμητικά, κλινοσκεπάσματα και κάδρα και κορνίζες στον τοίχο. 

Τα ζεστά ουδέτερα χρώματα όπως μπεζ και ζεστό ανθρακί είναι ευέλικτες αποχρώσεις που εύκολα συνδυάζονται με πινελιές άλλων χρωμάτων όπως κόκκινα, ροζ, πράσινα ή γκρι. Τα ψυχρά ουδέτερα και το λευκό ζωντανεύουν όταν συνδυαστούν με μπλε. τυρκουάζ, βαθύ μωβ ή λάιμ. Χρησιμοποιήστε τα αγαπημένα χρώματα των παιδιών σας για να οριοθετήσετε το χώρο βάφοντας κάποιο σχέδιο στον τοίχο, κάποιο έπιπλο στη μέση ή μια εσοχή. 

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...