Ιδέα Διακόσμησης Σαλονιού με Μαυροπίνακα

Χρωματίστε τη Μέρα σας με Χρώμα στους Τοίχους!

Το να φοράει κάποιος μαύρα ρούχα, στους δυτικούς πολιτισμούς είναι συνυφασμένο συνήθως με το πένθος γι’ αυτό και μπορεί ν’ ακούσουμε κάποιον να παροτρύνει τον «μαυροφορεμένο» να προσθέσει χρώμα στα ρούχα του, αφού το μαύρο είναι «πένθιμο» και θα επηρεάσει αρνητικά τη διάθεσή του. Σε άλλα μέρη του κόσμου ωστόσο, όπως η Ινδία ή η Ιαπωνία, πένθιμο χρώμα θεωρείται το λευκό! Με αυτό ως δεδομένο, η προκατάληψη γύρω από τη χρήση του χρώματος σε ρούχα, αντικείμενα ή και τη διακόσμηση του σπιτιού μας, αναιρείται!

Για παράδειγμα, το μαύρο χρώμα εμπεριέχει όλα τα χρώματα μέσα του κι αυτό του δίνει τα εύσημα του ιδανικότερου χρώματος για να χρωματίσουμε την ψυχολογία μας. Λέγεται μάλιστα, ότι τα παιδιά που χρησιμοποιούν το μαύρο χρώμα στις ζωγραφιές τους, χαρακτηρίζονται ως εν δυνάμει τολμηρές προσωπικότητες. Μια ιδέα για να κάνουμε πολύχρωμη την ημέρα μας, είναι να εντάξουμε το μαύρο στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού μας, χρησιμοποιώντας το συνδυαστικά με άλλα χρώματα στους τοίχους.

Διακόσμηση Σπιτιού με Μαυροπίνακα

Επιλέξτε έναν τοίχο στο σαλόνι σας που θα βάψετε με ουδέτερο χρώμα και φτιάξτε ένα ξύλινο πλαίσιο που θα στηρίξετε σε αυτόν, δημιουργώντας έναν αυτοσχέδιο μαυροπίνακα που θα χρησιμεύει καθημερινά ως χώρος έκφρασης και δημιουργικότητας. Θα μπορείτε να καταγράφετε τις ιδέες σας και όλα όσα έχετε να κάνετε μέσα στην ημέρα σας. Παράλληλα μπορεί να γίνει το mood board όπου θ’ αποτυπώνετε τα συναισθήματά σας κάθε στιγμή αλλά και χώρος για να εκφραστούν οι καλλιτεχνικές ανησυχίες των παιδιών σας. Εμπιστευτείτε το EXTRA NEOCHROM μαύρο ματ της Vivechrom, το βερνικόχρωμα μεγάλης αντοχής για τον χειροποίητο μαυροπίνακα στον τοίχο σας και δεν θα ξεχνάτε τίποτα στο εξής!

Ιδέες για το Σπίτι - Διακόσμηση με Μαύρο και Γκρι Χρώμα

Για να δώσετε μία dark αίσθηση στον χώρο σας, συνδυάστε γκρι χρώμα στους τοίχους και μαύρες διακοσμητικές πινελιές. Εμπιστευτείτε το NEOPAL ECO για τους τοίχους του σπιτιού σας, το πλαστικό οικολογικό χρώμα κορυφαίας ποιότητας της Vivechrom, που θα σας εντυπωσιάσει με τη μεγάλη καλυπτικότητά του και θα αφήσει τις αποχρώσεις στους τοίχους αναλλοίωτες για χρόνια.

Ιδέα για να Συνδυάσετε το Μαύρο στη Διακόσμηση Σπιτιού

Μία ακόμη ιδέα είναι να βάψετε κάποιους τοίχους με μαύρο χρώμα και ν’ αφήσετε κάποιους άλλους, που θα βάψετε με φωτεινά χρώματα, όπως αυτό που φαίνεται στον τοίχο δίπλα στο παράθυρο. Θα δημιουργήσετε έτσι μία υπέροχη αντίθεση χρωμάτων στην διακόσμηση του σπιτιού σας!

Βρείτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης για τον χώρο σας στο website της Vivechrom ή στο κανάλι της Vivechrom στο YouTube!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...