Κόκκινο, ροζ, κοραλί και πορτοκαλί στο σπιτι

Χρώματα Τοίχων που Κάνουν Εντύπωση!

Χρώματα Τοίχων που Κάνουν Εντύπωση!

Είστε ενθουσιασμένοι με το νέο σας σπίτι και θέλετε να το δείξετε σε οικογένεια και φίλους; Χρησιμοποιήστε χρώμα για να εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας.

Ένας ασφαλής τρόπος για να αφήσετε την καλύτερη πρώτη εντύπωση είναι να χρησιμοποιήσετε το χρώμα με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνετε τους καλεσμένους σας να πουν “ουάου”!  

 

Η δύναμη του χρώματος


Τα «κρυφά» μηνύματά που στέλνει το σπίτι μας γίνονται πιο σημαντικά όταν μετακομίζουμε. Θέλουμε ένα σπίτι να λέει: «Κάνω μία νέα αρχή και προχωρώ με αισιοδοξία στη ζωή μου».

2. Πορτοκαλί


Το πορτοκαλί ξεχειλίζει από ζωντάνια . Βάψτε το στους τοίχους σας και αμέσως θα δημιουργήσετε την αίσθηση ότι αυτό είναι ένα χαρούμενο σπίτι. Μπορεί σαν χρώμα να σας φανεί λίγο έντονο, γι’ αυτό μπορείτε να μετριάσετε τη δύναμή του αν το ταιριάξετε με ένα συμπληρωματικό του χρώμα, όπως το απαλό κίτρινο ή ροζ.

3. Χρυσό


Το χρυσό συνδέεται άμεσα με τη χλιδή, γι’ αυτό είναι η ιδανική επιλογή αν θέλετε να περιβάλλετε τους επισκέπτες σας με πολυτέλεια. Ακόμα και λίγο μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά φροντίστε οι υπόλοιπες αποχρώσεις να είναι αρκετά απαλές.

4. Μοβ


Οι πλούσιοι τόνοι του ακτινοβολούν μυστήριο και αυτοπεποίθηση, αλλά επειδή είναι αρκετά έντονο λειτουργεί καλύτερα ως χρώμα τονισμού, παρά ως κύριο χρώμα σε ένα δωμάτιο.

5. Πετρόλ


Το πετρόλ είναι η αγαπημένη τάση των διακοσμητών, κυρίως γιατί είναι πολύπλευρο. Δημιουργεί τέλειο σκηνικό σε μοντέρνα, τελευταίας τεχνολογίας σπίτια ενώ την ίδια στιγμή ταιριάζει εξίσου καλά στα περισσότερα παραδοσιακά, φολκλόρ σπίτια.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...