Το γραφείο σας εκτελεί διπλό καθήκον;  Το χρώμα είναι το μυστικό για να δημιουργήσετε ένα γραφείο πολλαπλών χρήσεων στο σπίτι που κάνει την εργασία χαρά.

Χρησιμοποιήστε χρώμα για να οριοθετήσετε δύο ζώνες στο γραφείο

Δημιουργήστε ένα γραφείο πολλαπλών χρήσεων που κάνει την εργασία χαρά!

Αν το γραφείο σας έχει διπλό ρόλο και χρησιμοπιείται για παράδειγμα και ως ξενώνας ή ως χώρος αποθήκευσης, θα χρειαστεί να καθορίσετε πού αρχίζει και πού τελειώνει ο χώρος της εργασίας που πρέπει να είναι ξεχωριστός από το χώρου του ύπνου. Το γραφείο σας βλέπει σε κάποιον τοίχο; Βάφοντας αυτόν τον τοίχο σε μια μόνο απόχρωση που διεγείρει τη δημιουργικότητά σας, θα βοηθήσει να οριοθετήσετε το χώρο του γραφείου από το υπόλοιπο δωμάτιο. Ο εγκέφαλός σας ίσως αρχίσει ακόμη και να συνδέει τη δουλειά με εκείνο το συγκεκριμένο χρώμα.

Αν στο χώρο έχει έναν καναπέ-κρεβάτι για τυχόν καλεσμένους σας, μερικές προσωπικές πινελιές, όπως ένας όμορφος πίνακας, ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια ή φωτογραφίες σε κορνίζες θα εξασφαλίσουν ότι το δωμάτιο θα είναι πάντα έτοιμο για τους καλεσμένους σας (ακόμη και αυτούς που έρχονται απρόσμενα). Τα γραφεία καταλήγουν αναπόφευκτα να είναι γεμάτα με διάφορα πράγματα, έτσι βεβαιωθείτε ότι έχετε πολλούς εναλλακτικούς τρόπους αποθήκευσης. Τα ράφια είναι ένας τέλειος τρόπος για να επιδείξετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα – και ένας εύκολος τρόπος να βάλετε προσωπικό στυλ στο γραφείο σας.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...