Μαγειρέψατε για την οικογένεια; Διασκεδάζετε τα πλήθη; Χρησιμοποιήστε χρώμα για να δημιουργήσετε έναν οικείο χώρο δείπνου που εκπέμπει ζεστασιά.

Χρησιμοποιήστε χρώμα για να εμπνεύσετε ένα ευχάριστο δείπνο

Δημιουργήστε μια άνετη τραπεζαρία με θερμά χρώματα που πηγάζουν από τη φύση.

Μαγειρέψατε για την οικογένεια; Ψυχαγωγείτε καλεσμένους; Χρησιμοποιήστε χρώμα για να δημιουργήσετε μια υπέροχη τραπεζαρία που εκπέμπει ζεστασιά.

 

Το να μοιράζεσαι στιγμές και να γευματίζεις με την οικογένεια και τους φίλους είναι μια από τις πιο γλυκές χαρές της ζωής και εδώ η διακόσμηση της τραπεζαρίας παίζει σημαντικό ρόλο. Μια θερμή χρωματική παλέτα που τονίζει απαλές, διακριτικές αποχρώσεις είναι το μυστικό στη δημιουργία ενός άνετου και ελκυστικού χώρου. Οι θερμές αποχρώσεις γεμίζουν το χώρο, δηλαδή τείνουν να φέρνουν τους τοίχους πιο κοντά και δημιουργούν αμέσως οικειότητα, ενώ οι ψυχρότερες αποχρώσεις αδειάζουν το χώρο, δίνοντας την εντύπωση ενός πιο μεγάλου δωματίου.

 

Για άμεση χρωματική έμπνευση, κοιτάξτε γύρω σας! Σκεφτείτε ζεστά καμιλό, ροζ της πούδρας, κόκκινα του παντζαριού και καλοκαιρινά μούρα, σιρόπι καραμέλας και κίτρινο του βουτύρου. Βάψτε το ταβάνι σας δύο αποχρώσεις πιο σκούρο από τους τοίχους σας για να φαίνεται ο χώρος πιο γεμάτος και ζεστός από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Αν φιλοξενείτε συχνά κόσμο, επιλέξτε χρώματα που σας γεμίζουν πάθος και αυτοπεποίθηση. Εξάλλου, ένας εύθυμος οικοδεσπότης είναι απαραίτητο συστατικό για κάθε χαρούμενη περίσταση.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...