Σας αρέσει η εμφάνιση της δαντέλας, αλλά δεν είστε σίγουροι πώς να την κάνετε να ταιριάξει στο σπίτι σας; Προσθέστε μία απαλή λεπτομέρεια στους τοίχους σας με δαντελένια στένσιλ.

Χρησιμοποιήστε δαντέλα για κομψό αποτέλεσμα

Προσθέστε μία ντελικάτη λεπτομέρεια στους τοίχους σας με δαντελένια στένσιλ.

Τα δαντελένια στένσιλ είναι τέλεια για να απαλύνουν διακριτικά τους λευκούς τοίχους ή να προσθέσουν ένα εντυπωσιακό θέμα σε μεγάλους χώρους. Τα πολύπλοκα μοτίβα που εμφανίζονται στην vintage δαντέλα μπορούν εύκολα να εφαρμοστούν στους τοίχους σας με τη βοήθεια δαντελένιων στένσιλ.

Για ένα κομψό, αιθέριο αποτέλεσμα, επιλέξτε μικρά δαντελένια μοτίβα. Θέλετε να κάνετε μια έντονη στυλάτη δήλωση; Τα υπερμεγέθη στένσιλ θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε μια πιο μοντέρνα εμφάνιση.

Προσθέστε ένα δαντελένιο εφέ στο δωμάτιό σας ή απογειώστε το στυλ σας με ένα μοναδικό, εντυπωσιακό σχέδιο στο τζάκι ή σε μια εσοχή στον τοίχο. Αν λατρεύετε την ιδέα ενός γρήγορου έργου τέχνης, διακοσμήστε με στένσιλ έναν πίνακα πίσω από το κεφαλάρι ενός κρεβατιού ή ενός καναπέ για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό επίκεντρο. Για ένα τολμηρό αποτέλεσμα, διακοσμήστε με στένσιλ, χρησιμοποιώντας απαλή χρώμα σ’ έναν σκούρο τοίχο ή το αντίστροφο. Ή αν προτιμάτε ένα πιο εντυπωσιακό εφέ, διακοσμήστε με στένσιλ, χρησιμοποιώντας χρώμα ένα τόνο πιο ανοιχτή από το χρώμα στους τοίχους σας.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...