Βαρεθήκατε την εικόνα του φθαρμένου ξύλου; Χρησιμοποιήστε χρώμα για να αναζωογονήσετε τις φθαρμένες, ξύλινες επιφάνειες και δώστε τους μια νέα ανάσα ζωής.

Βάψιμο ξύλου για να ανανεώσετε τις φθαρμένες ξύλινες επιφάνειες

Ένα καλό χρώμα για ξύλο μπορεί να δώσει στις εξωτερικές ξύλινες επιφάνειες μια νέα πνοή.

Αν έχετε ασχοληθεί ποτέ με το βάψιμο ξύλου σε εξωτερικό χώρο, θα προσέξατε ότι το ξύλο φθείρεται από τον ήλιο, τον άνεμο και τη βροχή. Δεν μπορείτε να δαμάσετε τα στοιχεία της φύσης, αλλά μπορείτε να ελέγξετε πόσο αποτελεσματικά μπορούν να αντέξουν οι ξύλινες επιφάνειές σας σ’ αυτές τις σκληρές συνθήκες. Το μυστικό είναι να διαλέξετε ένα χρώμα για ξύλο που στεγνώνει γρήγορα και αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες, καθώς και να είναι ελαστικό, να μην ξεφλουδίζει ή σπάει. Ένα τέτοιο προϊόν είναι το Aquachrom Eco της Vivechrom!  

Εξίσου σημαντικός είναι και η προετοιμασία της επιφάνειας. Πριν το βάψιμο του ξύλου, τρίψτε με γυαλόχαρτο τα ανώμαλα σημεία, αφαιρέστε το παλιό χρώμα ή το χρώμα που έχει ξεφλουδίσει, γεμίστε τις ρωγμές με ξυλόστοκο και έπειτα χρησιμοποιήστε το αστάρι Aquachrom Primer Eco. Βεβαιωθείτε ότι το αστάρι έχει στεγνώσει καλά πριν απλώσετε την πρώτη στρώση χρώματος. Αν επιθυμείτε να φαίνονται τα νερά του ξύλου, τότε επιλέξτε ένα βερνίκι ξύλου όπως το Vivexyl Filter 7 στις διαθέσιμες αποχρώσεις.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...