Αναζητάτε ιδέες για διακόσμηση; Εμπνευστείτε από αυτή την χρωματική τάση, που χαρακτηρίζεται από αποχρώσεις του κίτρινου και φωτεινά μπλε.

Τολμήστε τις τολμηρές χρωματικές παλέτες

Αναζητάτε ιδέες για διακόσμηση; Εμπνευστείτε από αυτή την τολμηρή χρωματική τάση.

Νιώθετε ότι θέλετε να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω; Είστε τυχεροί: μία από τις πιο δημοφιλείς χρωματικές τάσεις αυτής της χρονιάς αφορά τη χαλαρότητα, τον εορτασμό των ατελειών και την ανάδειξη του προσωπικού σας στυλ.

Τα χρώματα που εκφράζουν αυτή την τάση είναι δυναμικά και ενεργητικά. Φωνάζουν: «Σήκω και τόλμησέ το!» κλείνοντας το μάτι πονηρά. Γίνετε γενναίοι και αναμείξτε τα χρώματά σας συνδυάζοντας αποχρώσεις των εσπεροδοειδών, όπως το λεμονί με το ζεστό λάιμ ή πειραματιστείτε με τον εντυπωσιακό συνδυασμό του πετρόλ και του φλογερού πορτοκαλί.

Αν οι έντονες αντιθέσεις δεν είναι του στυλ σας, γιατί να μην δοκιμάσετε μια πιο αρμονική εμφάνιση συνδυάζοντας χρώματα σε παρόμοιες αποχρώσεις; Κοιτάξτε τους μπλε τόνους στην χρωματική παλέτα αυτής της τάσης, όπως το κυανό και το μπλε του ουρανού, και προσθέστε μια μικρή δόση φωτεινού χρώματος μέσα από αξεσουάρ ή μέσα από την τέχνη.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...