Τι Λέτε για Ένα Home Οffice στη Διακόσμηση του Χωλ;

Τι Λέτε για ένα Home Οffice στη Διακόσμηση του Χωλ;

Έχετε την τύχη να δουλεύετε εξ ολοκλήρου από το σπίτι. Ή έχετε την τύχη να πραγματοποιείτε ένα μέρος της δουλειάς σας στο σπίτι. Όποιο κι αν είναι το σενάριο, προκειμένου να μπορούμε να είμαστε δημιουργικοί και παραγωγικοί, χρειαζόμαστε καθημερινά τα δικά μας κίνητρα. Παρόλες τις θετικές πτυχές που έχει το να δουλεύουμε απολαμβάνοντας τη διακόσμηση του σπιτιού μας, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι μεγαλύτερη η δυσκολία να συγκεντρωθούμε.

Έχει επομένως εξαιρετική σημασία το πώς διακοσμούμε το σπίτι μας για τη συνολική απόδοσή μας την ώρα της δουλειάς. Είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον στο σημείο που θα εργαζόμαστε στο σπίτι μας, το οποίο θα μας εμπνέει, θα μας κινητοποιεί και θα μας χαλαρώνει ταυτόχρονα. Το γαλάζιο χρώμα στους τοίχους είναι ιδανικό για τη γωνία του χωλ που θα επιλέξουμε να τοποθετήσουμε το γραφείο μας!

Κλεφτές Ματιές στον Ουρανό

Την επόμενη φορά που θα περιμένετε για ώρα σε κάποιο δρόμο της πόλης και θα νιώθετε κουρασμένοι, κάντε το εξής απλό: Σηκώστε τα μάτια σας και κοιτάξτε ψηλά στον ουρανό! Θα χαλαρώσετε αμέσως τη ματιά σας και το μυαλό σας. Αν και το γαλάζιο χρώμα τ’ ουρανού δεν είναι πραγματικό, εντούτοις έτσι το αντιλαμβάνεται το ανθρώπινο μάτι. Και είναι ένα χρώμα συνυφασμένο με την ηρεμία και τη δημιουργικότητα. Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε γαλάζιο χρώμα στους τοίχους του χωλ που θα πλαισιώσουν το γραφείο στο σπίτι σας. Τη στιγμή που θα νιώσετε ότι θέλετε να πάρετε τα μάτια σας από την οθόνη γιατί πονάνε, εφαρμόστε το κόλπο! Κοιτάξτε για ένα λεπτό τον γαλάζιο τοίχο μπροστά σας και φανταστείτε ότι είναι ένας γαλάζιος ουρανός. Εμπιστευτείτε το οικολογικό πλαστικό χρώμα NEOPAL ECO της Vivechrom για να δουλεύετε με ταχύτητα μεν, με ηρεμία δε!

Αν αναρωτιέστε ποιο είναι το κατάλληλο προϊόν για τους τοίχους του σπιτιού σας, μπορείτε να το βρείτε στην κατηγορία «Χρώματα» στο website της Vivechrom, όπου επιλέγοντας το χρώμα που σας αρέσει, τον χώρο, το είδος της επιφάνειας που θα βάψετε αλλά και το φινίρισμα που θέλετε να έχει το χρώμα, θα εμφανιστεί το ιδανικό προϊόν για να χρησιμοποιήσετε στους τοίχους του σπιτιού σας!

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης για το χωλ σας στο website της Vivechrom!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...