Λαχταράτε ηρεμία και ησυχία; Αυτή η χρωματική τάση έχει να κάνει με τη χρήση απαλών, ουδέτερων χρωμάτων για τη δημιουργία χαλαρωτικών χώρων μέσα στο σπίτι μας.

Περιβάλλετε τον εαυτό σας με απαλές αποχρώσεις

Χρησιμοποιήστε διακριτικά υπόλευκα χρώματα για να δημιουργήσετε ένα πραγματικά ήρεμο σπίτι.

Σ’ έναν κόσμο που μόνιμα επιζητά την προσοχή μας, είναι σημαντικό να δημιουργούμε χαλαρωτικούς χώρους στο σπίτι μας που μας επιτρέπουν να ηρεμήσουμε και να ενεργοποιήσουμε ξανά το σώμα και το μυαλό μας. Για έναν χρωματικό συνδυασμό που είναι ταυτόχρονα χαλαρωτικός και αναζωογονητικός, μην ψάξετε περισσότερο! Αυτή η ώριμη παλέτα φυσικών, smoky ουδέτερων χρωμάτων και κομψών λευκών είναι ό,τι χρειάζεστε.

Υπέροχη αλλά χωρίς υπερβολή, αυτή η χρωματική τάση συνδυάζει υπόλευκες αποχρώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ξεκινήστε δημιουργώντας μια καθαρή λευκή βάση και εισάγετε σιγά-σιγά χρώματα με απαλούς τόνους, όπως το μπεζ της άμμου, το μπλε του ομιχλώδους ουρανού ή το γκρι της πέτρας. Αυτά τα smoky ουδέτερα χρώματα θα βοηθήσουν να προσθέσετε ζεστασιά και χρώμα χωρίς να είναι επιβλητικά στον χώρο, ενώ τα χαλιά και τα ριχτάρια σε παρόμοιες αποχρώσεις θα ενισχύσουν την αίσθηση της υφής.

Όταν δουλεύετε με έναν απαλό χρωματικό συνδυασμό όπως αυτός, ο φωτισμός είναι το μυστικό σας όπλο για να δημιουργήσετε έναν ατμοσφαιρικό χώρο. Κρατήστε τον φωτισμό χαμηλό και απαλό χρησιμοποιώντας πολλά φωτιστικά δαπέδου χαμηλής ισχύος και φώτα οροφής ρυθμιζόμενου φωτισμού. Αυτή η εμφάνιση έχει να κάνει με την απλότητα και την διακριτικότητα, έτσι η δημιουργία ενός χώρου που φαίνεται συγκρατημένος και προσεκτικός είναι προαπαιτούμενο. 

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...