Διαλέγοντας αποχρώσεις από τη βεντάλια Vivechrom

Συμβουλές για ένα στυλάτο παιδικό δωμάτιο για κορίτσι

Συμβουλές για ένα στυλάτο παιδικό δωμάτιο για κορίτσι

«Φτιάχνω το δωμάτιο του μωρού μου και θα ήθελα κάποιες συμβουλές από διακοσμητή - ειδικά στα χρώματα για παιδικό δωμάτιο κοριτσιού.»

Εδώ μπορείτε να βρείτε εύκολες και προσιτές συμβουλές, ειδικά εάν έχετε περιορισμένο χώρο.

1. Ηλιόλουστο λαμπερό δωμάτιο

Ο συνδυασμός χρωμάτων για παιδικό δωμάτιο κοριτσιού που προτείνουμε είναι λευκό, ώχρα και ροζ. Επιλέξτε μία ζεστή ώχρα για να είναι το επίκεντρο του δωματίου. Ακόμα και αν το δωμάτιο είναι μικρό, η κίτρινη ώχρα θα το φωτίζει κάθε πρωί, δίνοντας στο χώρο μια υπέροχη ζεστή λάμψη και μια ηλιόλουστη αίσθηση. Συνδυάστε το με ένα σκούρο ροζ που να έχει μέσα του λίγο κόκκινο - αυτό κάνει το δωμάτιο μοντέρνο, ενώ εξακολουθεί να είναι αρκετά χαριτωμένο. Το κίτρινο και το ροζ είναι ζεστά χρώματα και ταιριάζουν υπέροχα.

40YY 46/587
66RR 67/091
90RR 83/009

2. H ομορφιά των φυτών

Τα μικρά, χαριτωμένα φυτά προσθέτουν μια φιλική και φρέσκια αίσθηση σχεδόν σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Όταν το παιδικό δωμάτιο είναι σχετικά μικρό, αγοράστε δύο έως τρία μικρά φυτά και τοποθετήστε τα δίπλα στον τοίχο της ώχρας, γιατί το πράσινο και το κίτρινο ταιριάζουν πολύ καλά μαζί - είναι και τα δύο χρώματα φύσης και αντισταθμίζουν όμορφα το ένα το άλλο.

Γλάστρες με παχύφυτα και άλλα φυτά

3. Ροζ δωμάτιο με ραφάκια

Αν έχετε περιορισμένο χώρο σημαίνει ότι πρέπει πραγματικά να μην χαραμίσετε ούτε εκατοστό. Επιλέξτε μία λευκή συρταριέρα και τοποθετήστε από πάνω επιπλέον ράφια για να αποθηκεύσετε πάνες και όλα τα απαραίτητα για τη φροντίδα του μωρού σας. Βάψτε τη συρταριέρα και τα ράφια λευκά και τοποθετήστε τα σε έναν από τους λευκούς τοίχους. Το λευκό της συρταριέρας και το λευκό των τοίχων μπορούν να ξεγελάσουν τα μάτια και το δωμάτιο του μωρού να φαίνεται πιο ευρύχωρο από ό, τι είναι.

Διακόσμηση βρεφικού δωματίου με λευκό και ροζ

4. Προσθέστε έναν καθρέπτη

Αν αγοράσετε ντουλάπα βεβαιωθείτε ότι έχει καθρέφτη. Ο καθρέφτης είναι ένας έξυπνος τρόπος για να δημιουργήσετε τη ψευδαίσθηση του χώρου, καθώς βοηθά στην αντανάκλαση του φωτός στο δωμάτιο, κάνοντας το χώρο σας να φαίνεται διπλάσιος σε μέγεθος. Θα έχετε την εντύπωση ότι το δωμάτιο επεκτείνεται σε μήκος και ύψος. Επιπλέον, τα μωρά τρελαίνονται για καθρέφτες!

Μεγάλος καθρέφτης σε παιδικό δωμάτιο

5. Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο

Μια πρωτότυπη ιδέα για να αντισταθμίσετε τους ζεστούς τόνους του ροζ και του κίτρινου στους τοίχους είναι να επιλέξετε προίκα μωρού στους τόνους του γκρι-τυρκουάζ. Το τυρκουάζ και το γκρι αναδεικνύονται πραγματικά όταν τα τοποθετήσετε σε έναν κίτρινο τοίχο. Όταν χρησιμοποιείτε δύο ζεστά χρώματα, όπως το κίτρινο και το ροζ, προσθέστε άφθονο λευκό για να εξισορροπήσετε το χώρο και να δώσετε λάμψη στις αποχρώσεις.

Παιδικό κουκλάκι μέσα σε κούνια βρεφική

6. Χρειάζεστε κι άλλες συμβουλές για τα χρώματα για παιδικό δωμάτιο;

Αν δε είστε σίγουροι για τα χρώματα στο παιδικό δωμάτιο, κατεβάστε το Vivechrom Visualizer app και δείτε άμεσα πως θα φαίνεται το δωμάτιο του μωρού σας πριν το βάψετε!

Αν χρειάζεστε περισσότερες ΔΩΡΕΑΝ συμβουλές για το δωμάτιο του μωρού μπορείτε να:

- Καλέσετε στο 801 11 55600 από σταθερό ή στο 2105538700 από κινητό και να κλείσετε ραντεβού στο χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση.

- Μπείτε εδώ και ζητήστε online συμβουλές ή κλείστε ραντεβού

- Μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook και στείλτε μας προσωπικό μήνυμα με τις ερωτήσεις σας.

Χρησιμοποιήστε οικολογικά χρώματα για το βρεφικό και το παιδικό δωμάτιο όπως το Neopal Eco, που είναι διαθέσιμο σε όποιο χρώμα θέλετε να βλέπει το μωρό σας .

Visualizer-mama_resized

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...